Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Nakita

Future 02

Kolekcija Nakita Project Future 02 kolekcija je nakita sa zabavnim i živopisnim zavojom nadahnuta teoremama kruga. Svaki komad kreiran je softverom za kompjuterski dizajn, koji je u potpunosti ili djelomično izgrađen selektivnom tehnologijom laserskog sinteriranja ili čeličnim 3D tiskanjem i ručno završen tradicionalnim tehnikama izrade srebra. Kolekcija crpi inspiraciju iz oblika kruga i pažljivo je osmišljena da vizualizira euklidske teoreme u obrasce i oblike nošenja umjetnosti, simbolizirajući na taj način novi početak; polazna točka za uzbudljivu budućnost.

Trench Kaput

Renaissance

Trench Kaput Ljubav i svestranost. Predivna priča utisnuta u tkaninu, krojenje i koncept ovog trench'coat-a, zajedno sa svim ostalim odjevnim predmetima iz kolekcije. Jedinstvenost ovog komada sigurno je urbani dizajn, minimalistički dodir, ali ono što ovdje zaista iznenađuje, radije bi mogla biti njegova svestranost. Samo zatvori oči, molim te. Prvo, trebali biste vidjeti ozbiljnu osobu koja ide na njezin ozbiljan posao. Sada odmahnite glavom i upravo će ispred vas vidjeti pisani plavi rov, s nekim magnetskim mislima. Napisana rukom. Sa ljubavlju, prigovara!

Sklopivi Naočale

Blooming

Sklopivi Naočale Sonjin dizajn naočala inspirisao je cvjetanje cvijeća i rani okviri naočala. Kombinirajući organske oblike prirode i funkcionalne elemente okvira naočala, dizajner je razvio kabriolet s kojim se može lako manipulirati pružajući nekoliko različitih izgleda. Proizvod je također dizajniran sa praktičnom sklopivom mogućnošću, zauzimajući što manje prostora u torbi za nosače. Leće su izrađene od laksiranog pleksiglasa s cvjetnim otiscima Orhideje, a okviri se izrađuju ručno, koristeći mesing od pozlaćenih 18k.

Multifunkcionalne Minđuše

Blue Daisy

Multifunkcionalne Minđuše Daisy's su kompozitni cvjetovi sa dva cvijeta kombinirana u jedno, unutarnji dio i vanjski laticu. Simbolizuje preplitanje dvoje koji predstavljaju pravu ljubav ili konačnu vezu. Dizajn se sljubljuje u jedinstvenost cvijeta tratinčice, što omogućuje nositelju Plave marjetice na više načina. Izbor plavih safira za latice su naglasiti inspiraciju za nadu, želju i ljubav. Žuti safiri odabrani za središnju laticu cvijeća obuzimaju nositelja osjećaja radosti i ponosa pružajući korisniku potpuni spokoj i povjerenje u pokazivanju njegove elegancije.

Privjesak

Eternal Union

Privjesak Vječna unija Olge Yatskaer, profesionalna povjesničarka koja je odlučila započeti novu karijeru dizajnera nakita, izgleda jednostavno, ali puno smisla. Neki bi u njemu našli dodir keltskog nakita ili čak Heraklesov čvor. Komad predstavlja jedan beskonačni oblik, koji izgleda kao dva međusobno povezana oblika. Ovaj efekat stvara se mrežaste linije urezane na komadu. Drugim riječima - njih dvoje su povezani jedno kao drugo, a jedno je spajanje njih dvoje.

Kolekcija Nakita

Ataraxia

Kolekcija Nakita Kombinirajući modu i naprednu tehnologiju, projekt ima za cilj stvoriti komade nakita koji stare gotičke elemente mogu pretvoriti u novi stil, diskutirajući o potencijalu tradicionalnog u suvremenom kontekstu. Sa interesovanjem za način na koji gotičke vibracije utiču na publiku, projekat pokušava izazvati jedinstveno individualno iskustvo kroz razigranu interakciju, istražujući odnos dizajna i korisnika. Sintetički dragog kamenja, kao materijal sa manjim utiskom na okoliš, urezani su u neobično ravne površine kako bi bacili svoje boje na kožu kako bi poboljšali interakciju.