Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Promotivni kalendar web stranice portala goo (http://www.goo.ne.jp) funkcionalni je kalendar s listom za svaki mjesec pretvarajući se u džep koji vam omogućuje da čuvate i upravljate svojim posjetnicama, bilješkama i primanjima. . Tema je Red String da bi pokazala vezu između goo-a i njegovih korisnika. Oba kraja džepa zapravo se drže crvenim šavovima koji postaju vrhunac dizajna. Kalendar u ugodno izražajnom obliku, baš je pravi 2014. godina.

Čajni Set

Wavy

Čajni Set Inspirisan terasom od travertina u prirodi, Wavy je set za čaj koji će vam donijeti jedinstveno iskustvo čaja. Inovativne ručke razvijene su da udobno stanu u vaše ruke. Ako gurnete šalicu dlanovima, otkrit ćete da se otvara poput vodenog ljiljana i dovesti vas do trenutka mira.

Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moja osjećaja. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašenim, ranjivim i potrebanom zaštitom. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoodbrani. Iako je taj pojam izblijedio u cijelom ovom projektu, on i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „zemljotres“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjena je jakim ženama, koje su trebale pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.

Etikete

Stumbras Vodka

Etikete Ova Stumbrasova klasična kolekcija votke oživljava stare tradicije izrade litvanske votke. Dizajn čini stari tradicionalni proizvod bliskim i relevantnim za današnjeg potrošača. Zelena staklena boca, datumi važni za izradu litvanske votke, legende temeljene na istinitim činjenicama i ugodni, upečatljivi detalji - uvijeni izrez podsjeća na stare fotografije, nagnutu šipku na dnu koja nadopunjava klasičnu simetričnu kompoziciju, a slova i boje koje prenose identitet svakog pod-brenda - sve čine tradicionalnu kolekciju votke neradnom i zanimljivom.

Kalendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendar Gradimo gradove s tobom. Poruka koju prenosi NTT East Japan Corporate Sales Promotion nalazi se u ovom kalendaru stola. Gornji dio listova kalendar izrezan je raznobojnim zgradama, a preklapajući se listovi čine jedan sretan grad. To je kalendar koji možete uživati u promjeni krajolika linija zgrada svakog mjeseca i ispunjava vas osjećajem da budite sretni cijelu godinu.

Kalendar

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendar Ovo je stolni kalendar s izrezanim dizajnom koji sadrži sezonske motive na izvrsnom utiskivanju. Vrhunac dizajna je kada se prikazuje, sezonski motivi postavljeni pod kutom od 30 stepeni za najbolje gledanje. Ovaj novi oblik izražava novi roman NTT COMWARE za stvaranje novih ideja. Misao se daje kalendarskoj funkcionalnosti s dovoljno prostora za pisanje i linijama koje vladaju. Dobar je za brzo pregledavanje i jednostavan za upotrebu, što je uokviruje originalnošću koja ga izdvaja od ostalih kalendar.