Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Koncept Korporativne Arhitekture

ajando Next Level C R M

Koncept Korporativne Arhitekture Koncept ajando potkrovlja: Informacije su građevni materijal našeg univerzuma. Vrlo neobično potkrovlje stvoreno je u lučkoj četvrti Mannheim, u Njemačkoj. Kompletni ajando tim tu će živeti i raditi počevši od siječnja 2013. Arhitekt Peter Stasek i ured za arhitekturu loftwerk smješten u Karlsruheu stoje iza koncepta korporativne arhitekture potkrovlja. Bila je inspirirana kvantnom fizikom Wheelera, arhitekturom Josefa M. Hoffmanna i, naravno, informatičkom ekspertizom ajandoa: "Informacije čine svijet krugom". Tekst Ilone Koglin slobodna novinarka

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike LECOMOTION E-trike je ekološki prihvatljiv i inovativan tricikl s električnom potporom koji je inspirisan ugniježđenim kolicima. LECOMOTION E-trikes dizajnirani su tako da djeluju kao dio gradskog sustava dijeljenja bicikala. Dizajnirani su i da se međusobno gnijezde u liniji za kompaktno skladištenje i da olakšaju prikupljanje i pomicanje mnogih odjednom preko pomičnih stražnjih vrata i prijenosnog košara. Pruža se pomoć za pedaliranje. Možete ih koristiti kao uobičajeni bicikl, sa ili bez noseće baterije. Teret je također dopuštao prijevoz 2 djece ili jedne odrasle osobe.

Tiskanica

commod – Feines in Holz

Tiskanica „Roba“ je specijalizovana za unutrašnje radove. Kompanija, vjerna motu „finske drvene robe“, ostvaruje posebno ekskluzivne stambene projekte. Dopisnica je udovoljila toj tvrdnji. Smanjen, ali razigran izgled realiziran je koristeći posebno pomiješanu boju. Dopisnica odražava stil tvrtke kao i njenu ideologiju da koristi samo najdragocjeniji materijal: Papir je izrađen od 100 posto pamuka, omotnice od pravog drvenog furnira. Vizitke „utjelovljuju“ slogan kompanija stvaranjem trodimenzionalne sobe u kojoj se nalaze tipični drveni proizvodi.

Rezač Papira

HandiShred

Rezač Papira HandiShred je prijenosni ručni stroj za uništavanje papira ne zahtijeva vanjski izvor napajanja. Dizajniran je mali i uredno tako da ga možete staviti na svoj stol, u ladicu ili aktovku koji mogu lako pristupiti i rastrgati važan dokument bilo kada i bilo gdje. Ovaj praktični uređaj za uništavanje papira odlično služi za uništavanje bilo kojeg dokumenta ili potvrde kako bi se osiguralo da su privatni, povjerljivi i bilo kakvi osobni podaci u svakom trenutku zaštićeni.

Interaktivna Tablica

paintable

Interaktivna Tablica Slikar je višenamjenski stol za sve, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili muzički instrument. Možete koristiti različite vrste boja da biste slikali na površini stola da biste stvorili muziku sa svojim prijateljima ili porodicama, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu nacrtati sve što žele kako bi stvorili slučajnu glazbu ili pomoću pravila koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi dječji vrtić stigli.