Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Građevinski Komplet

JIX

Višenamjenski Građevinski Komplet JIX je građevinski komplet koji je kreirao njujorški vizuelni umjetnik i dizajner proizvoda Patrick Martinez. Sastoji se od malih modularnih elemenata koji su posebno dizajnirani kako bi omogućili spajanje standardnih slamki za piće, kako bi se stvorio širok izbor konstrukcija. Konektori JIX dolaze u ravnim mrežama koje se lako razdvajaju, presijecaju i fiksiraju na svoje mjesto. Pomoću JIX-a možete izgraditi sve od ambicioznih struktura prostorije do zamršenih skulptura stola, a sve pomoću JIX konektora i slamki za piće.

Kolekcija Kupaonice

CATINO

Kolekcija Kupaonice CATINO je rođen iz želje da se obliku daje misao. Ova zbirka evocira poeziju svakodnevnog života kroz jednostavne elemente, koji na suvremeni način reinterpretiraju postojeće arhetipove naše mašte. Predlaže povratak u okruženje topline i čvrstine, upotrebom prirodnih šuma, obrađenih od čvrstih i sastavljenih da ostanu večne.

Korporativni Identitet

Predictive Solutions

Korporativni Identitet Predictive Solutions je dobavljač softverskih proizvoda za prognostičku analizu. Proizvodi kompanije koriste se za izradu predviđanja analizom postojećih podataka. Oznaka kompanije - sektori u krugu - podseća na grafiku sa pito-grafikonima, a takođe na veoma stilizovanu i pojednostavljenu sliku oka u profilu. Platforma marke "prolijevanje svjetla" pokretač je za sve grafičke marke. I promjenjivi, apstraktni fluidni oblici i tematski pojednostavljene ilustracije koriste se kao dodatna grafika u raznim aplikacijama.

Korporativni Identitet

Glazov

Korporativni Identitet Glazov je tvornica namještaja u istoimenom gradu. Tvornica proizvodi jeftin namještaj. Kako je dizajn takvog namještaja prilično generički, odlučeno je da koncept komunikacije temelji na originalnim "drvenim" 3D slovima, riječi sastavljene od takvih slova simboliziraju setove namještaja. Pisma čine riječi "namještaj", "spavaća soba" itd. Ili nazivi zbirki, smještaju se tako da liče na komade namještaja. Izdvojena 3D slova slična su shemama namještaja i mogu se koristiti na tiskanicama ili preko fotografskih pozadina za identifikaciju marke.

Umivaonik

Angle

Umivaonik U svijetu postoji puno umivaonika izvrsnog dizajna. Ali mi nudimo da ovu stvar sagledamo iz novog ugla. Želimo dati priliku uživati u procesu upotrebe sudopera i sakriti toliko potrebne, ali ne-estetske detalje kao otvor za odvod. "Ugao" je lakonski dizajn, u kojem su osmišljeni svi detalji za udobnu upotrebu i sistem čišćenja. Tokom korišćenja ne opažate otvor za odvod, sve izgleda kao da voda jednostavno nestaje. Ovaj efekt, povezan s optičkom iluzijom, postiže se posebnim položajem površina sudopera.

Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro jedinstven je font inspiriran novim tehnologijama i uređajima za alternativne oblike komunikacije, skladno nas povezujući sa svojim besplatnim obrascima slova. Inspiriran iPadom i dizajniran u četkama, izražen je u jedinstvenom stilu pisanja. Sadrži engleski, grčki, kao i ćirilicu i podržava preko 70 jezika.