Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Parfumerija

Nostalgia

Parfumerija Industrijski pejzaži 1960-1970-ih inspirisali su ovaj projekt. Metalne konstrukcije izrađene od vruće valjanog čelika stvaraju realističnu intonaciju antitopije. Za zahrđali profilirani lim stare ograde stvara se atmosfera potpune slobode izražavanja. Otvorene tehničke komunikacije, obrijana žbuka i pločice od granita dodaju interijeru industrijski šik šezdesetih.

Dizajn Enterijera Pansiona

Barn by a River

Dizajn Enterijera Pansiona Projekt „Barn pored rijeke“ susreće se s izazovom stvaranja naseljenog prostora, temeljenog na ekološkoj uključenosti i predlaže specifično lokalno rješenje problema interpenetracije arhitekture i krajolika. Tradicionalni arhetip kuće dovodi se do asketizma svojih oblika. Kedrov krsni krov i zidovi zelenih sjenica kriju zgradu u travi i grmlju umjetnog krajolika. Iza staklenog zida vidi se stjenovita rijeka.

Molitvena Dvorana

Water Mosque

Molitvena Dvorana Uz osjetljivu primjenu na mjestu, zgrada postaje nastavak mora kroz uzdignutu platformu koja služi kao Molitvena dvorana koja se širi prema beskonačnosti. Fluidne formacije odnose se na kretanje mora u nastojanju da džamija poveže sa okolinom. Zgrada se ističe po svojoj prirodi funkcije i fizički manifestuje filozofiju bliskoistočne arhitekture na suvremeni način. Tako nastala vanjština stvara i kultni dodatak obrisu crteža i ponovno izvođenje tipologije realizirane na modernom dizajnerskom jeziku.

Knjižara

Guiyang Zhongshuge

Knjižara Sa planinskim hodnicima i stalaktitskim policama nalik na grotlo, knjižara uvodi čitatelje u svijet krške pećine. Na ovaj način, dizajnerski tim donosi fantastično vizualno iskustvo, a istovremeno širi lokalne karakteristike i kulturu na veće gužve. Guiyang Zhongshuge je bio kulturno obilježje i urbana znamenitost u gradu Guiyang. Pored toga, premošćuje i jaz kulturne atmosfere u Guiyangu.

Knjižara

Chongqing Zhongshuge

Knjižara Uključujući prekrasan krajolik Chongqinga u knjižaru, dizajner je stvorio prostor u kojem će se posjetitelji osjećati kao u šarmantnom Chongqingu dok čitaju. Ukupno postoji pet vrsta područja za čitanje, a svaka je poput zemlje čuda s prepoznatljivim osobinama. Knjižara Chongqing Zhongshuge potrošačima je pružila fantastičniji doživljaj koji nisu u mogućnosti steći putem online kupovine.

Flagship Trgovina

Zhuyeqing Green Tea

Flagship Trgovina Pijenje čaja zahtijeva i povoljno okruženje i dobro raspoloženje. Dizajner prikazuje motiv oblaka i planine na način slobodnog slikanja tintom, te posipa par prelijepih kineskih slika pejzaža u ograđeni prostor. Kroz prilagođene funkcije nosača, dizajner je stvorio senzorno iskustvo za potrošače, što donosi ogroman senzualni uticaj.