Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Commode

shark-commode

Commode Komoda sjedinjena s otvorenom policom, što daje osjećaj pokreta, a dva dijela čine stabilnijom. Upotreba različitih površina i različitih boja omogućuje stvaranje različitih raspoloženja i može se ugraditi u različite interijere. Zatvorena komoda i otvorena polica daje iluziju živog bića.

Stol

Minimum

Stol Vrlo lagan i jednostavan u proizvodnji i transportu. Vrlo je funkcionalan dizajn, iako je izvana vrlo lagan i jedinstven. Ova jedinica je u potpunosti rastavljajuća jedinica, koja se može rastaviti i sastaviti na bilo kom mestu. Duljina se može kombinirati, jer to mogu biti drvene metalne noge, sastavljene preko metalnih konektora. Oblik i boja nogu mogu se mijenjati prema zahtjevima.

Ormar

Deco

Ormar Jedan ormar visio je nad drugim. Veoma jedinstvenog dizajna, koji omogućavaju da namještaj ne ispunjava prostor, jer kutije ne stoje na podu, već vise. Vrlo je zgodan za upotrebu, jer su kutije podijeljene po skupinama i na taj način će biti vrlo zgodan za korisnika. Dostupna je varijanta u boji materijala.

Commode

dog-commode

Commode Ova je komoda izvana slična psu. Veoma je radostan, ali je, istovremeno, vrlo funkcionalan. Trinaest kutija različitih veličina nalazi se unutar ove komode. Ta se komoda sastoji od tri pojedinačna dijela, koji su povezani zajedno da bi tvorili jedinstvenu stvar. Originalne noge daju iluziju stojećeg psa.

Cruiser Yacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser Yacht Razmišljajući o moru kao o svijetu u neprekidnom pokretu, uzeli smo "val" kao njegov simbol. Polazeći od ove ideje, modelirali smo linije trupa koji su, čini se, slomili se da bi se pravili. Drugi element u osnovi projektne ideje jest koncept životnog prostora koji smo željeli nacrtati u svojevrsni kontinuitet između interijera i eksterijera. Kroz velike staklene prozore dobivamo pogled od gotovo 360 stupnjeva, što omogućava vizualni kontinuitet izvana. Ne samo da se kroz velika staklena vrata otvoren život iznutra projicira u vanjske prostore. Arch. Visintin / Arch. Foytik

Stolić Za Kavu

1x3

Stolić Za Kavu 1x3 je inspiriran isprepletanim zagonetkama. To je oboje - komad namještaja i dirljiv mozak. Svi dijelovi ostaju zajedno, bez potrebe za učvršćivanjem. Princip spajanja uključuje samo klizne pokrete koji daju vrlo brz postupak sklapanja i čine 1x3 pogodnim za česte promjene mjesta. Nivo težine ne ovisi o spretnosti, već najviše o prostornom vidu. Upute su date u slučaju da korisniku treba pomoć. Naziv - 1x3 je matematički izraz koji predstavlja logiku drvene konstrukcije - jedna vrsta elementa, tri komada.