Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pojedinačni Kućni Termostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Pojedinačni Kućni Termostat Termostat za pametni telefon predstavlja minimalistički, elegantan dizajn, u suprotnosti s tradicionalnim dizajnom termostata. Prozirna kocka u trenu prelazi iz bijele u boju. Sve što morate učiniti je nanijeti jedan od 5 međusobno izmjenjivih filmskih boja na stražnjoj strani uređaja. Meka i lagana, boja donosi osjetljiv dodir originalnosti. Fizičke interakcije svode se na minimum. Jednostavan dodir omogućava promjenu temperature dok su sve druge kontrole izrađene iz korisnikovog pametnog telefona. Zaslon E-tinta izabran zbog svog neusporedivog kvaliteta i minimalne potrošnje energije.

Lampica

Schon

Lampica Izvori svetlosti ove jedinstvene sijalice smješteni su u središtu ukupnog oblika, tako da ona osvjetljava mekan i ujednačen izvor svjetla. Lagane površine se mogu odvojiti od glavnog tijela, pa jednostavni oblik karoserije s nižim dijelovima plus ušteda energije zbog male potrošnje električne energije daje dodatnu karakteristiku. Takođe dodirljivo telo za uključivanje ili isključivanje svetla je još jedna moderna karakteristika ovog jedinstvenog svetla. Izraženost dovodi do razlika u osvetljenosti i osvetljenosti lampe je dizajnirana. Najviše svjetla sa lampica, tako da gledalac neće iskoristiti svjetlost, će zaspjeti. Lijepo za život.

Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank Objekt je piggy bank. Jedinstveni izgled u obliku karaktera kombinira skupi, prestižni nakit odlikuje se simpatičnim i ljubaznim i stalnim prisustvom članova porodice, a prikupljanje sredstava vrlo je funkcionalna svojstva. Ali najistaknutija karakteristika DeePee - koja se uz standardne funkcije savršeno susreće - je ta nova formulacija, jedinstveni i komplementarni kontekstualizirani "dragulj" sve ekskluzivne kuće.

Držač Noža

Only Right Here

Držač Noža Od dvanaestog veka prve borbe bikova dokumentovane su kao gluma ili javni spektakl. Danas buđenje svijesti kod ljudi simptom je sveukupne globalne procjene, mi smo sudionici božanske prirode. "Samo ovdje" simbolizira novo doba, u kojem će doći do izumiranja agresivnih aktivnosti, utjelovljenih u onome što je nekad bio kulturni blagdan, i velikom evolutivnom koraku na humanističkom nivou.

Svetiljka Za Uzgoj

BB Little Garden

Svetiljka Za Uzgoj Ovaj projekt predlaže da se podrži ova nova upotreba koja pruža potpunije osjetilno iskustvo kuhanja. BB Little Garden je blistava svjetiljka koja raste, želi ponovno posjetiti mjesto aromatičnih biljaka unutar kuhinje. Svezak je s jasnim linijama, kao pravi minimalistički objekt. Elegantni dizajn posebno je proučavan kako bi se prilagodio različitim zatvorenim prostorima i dao posebnu notu kuhinji. BB Mali vrt je okvir za biljke, čista linija ih uvećava i ne ometa čitanje.

Bočni Stol

una

Bočni Stol bešavna integracija je suština unapred tablice. tri javorova oblika spajaju se na površini od kaljenog stakla. proizvod intenzivnog razmatranja materijala i njihovih mogućnosti, čvrst, ali prozračan izgled i nevjerojatno lagan, ne pojavljuje se kao utjelovljenje ravnoteže i gracioznosti.