Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolno Svjetlo

Moon

Stolno Svjetlo Ovo svjetlo igra aktivnu ulogu da prati ljude u radnom prostoru od jutra do večeri. Dizajniran je s obzirom na ljude iz radnog okruženja. Žica se može povezati sa laptop računarom ili bankom za napajanje. Mjesečev oblik bio je načinjen od tri četvrtine kruga kao narastuća ikona sa slike terena od nehrđajućeg okvira. Površinski uzorak mjeseca podsjeća na vodič za slijetanje u svemirskom projektu. Postavka izgleda kao skulptura pri dnevnom svjetlu i svjetlosni uređaj koji udobno stvara napetost noću.

Svjetlo

Louvre

Svjetlo Louvre light je interaktivna stolna svjetiljka inspirisana grčkim ljetnim sunčevim svjetlom koja lako prolazi iz zatvorenih kapka kroz Louvres. Sastoji se od 20 prstenova, 6 plute i 14 pleksiglasa, koji igrivim mijenjaju redoslijed tako da transformišu difuziju, volumen i konačnu estetiku svjetla u skladu sa željama i potrebama korisnika. Svjetlost prolazi kroz materijal i prouzrokuje difuziju, tako da se ni same sjene ne pojavljuju na površinama oko njega. Prstenovi različitih visina pružaju beskrajne kombinacije, sigurno prilagođavanje i potpunu kontrolu svjetla.

Lampica

Little Kong

Lampica Little Kong je niz ambijentalnih svjetiljki koje sadrže orijentalnu filozofiju. Orijentalna estetika posvećuje veliku pažnju odnosu virtualnog i stvarnog, punog i praznog. Sakrivanje LED dioda suptilno u metalni stup ne samo da osigurava praznost i čistoću senki, već i razlikuje Kong od ostalih svjetiljki. Dizajneri su otkrili izvedivu zanat nakon više od 30 puta eksperimenata kako bi savršeno predstavili svjetlost i razne teksture, što omogućava nevjerojatno iskustvo osvjetljenja. Baza podržava bežično punjenje i ima USB priključak. Može se uključiti ili isključiti samo mahanjem rukama.

Kuhinjska Stolica

Coupe

Kuhinjska Stolica Ova je stolica dizajnirana kako bi vam pomogla u održavanju neutralnog položaja u sjedećem položaju. Promatrajući svakodnevno ponašanje ljudi, tim dizajnera ustanovio je potrebu da ljudi kraće vrijeme sjede na stolicama, poput sjedenja u kuhinji za brzi odmor, što je inspirisalo tim da stvori ovu stolicu posebno da se prilagodi takvom ponašanju. Ova je stolica dizajnirana s minimalnim dijelovima i strukturama, čineći stolicu pristupačnom i isplativom za kupce i prodavače, uzimajući u obzir produktivnost proizvođača.

Remen Za Pranje Rublja

Brooklyn Laundreel

Remen Za Pranje Rublja Ovo je pojas za pranje rublja za unutrašnju upotrebu. Kompaktno kućište manje od japanske meke korice izgleda kao mjerač vrpce, glatke završne površine bez vijaka na površini. Remen dužine 4 m ima ukupno 29 rupa, svaka rupa može držati i držati vješalicu za kaput bez pernica, djeluje za brzo sušenje. Remen izrađen od antibakterijskog i protiv plijesni poliuretana, siguran, čist i jak materijal. Maksimalno opterećenje je 15 kg. 2 pseća kuka i okretno tijelo omogućuju višestruku upotrebu. Mala i jednostavna, ali ovo je vrlo korisna stvar za pranje u zatvorenom prostoru. Jednostavan rad i pametna instalacija odgovarat će svim vrstama prostorije.

Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagan i prozračan namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih konopa. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod ugaonih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadstrešnica i jastuci dovršavaju kompoziciju.