Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Senzorna Slavina

miscea KITCHEN

Senzorna Slavina Sustav miscea KITCHEN je prva kuhinjska slavina za doziranje bez tekućina s više tekućina na dodir. Kombinirajući 2 raspršivača i slavinu u jedinstveni sistem i jednostavan za upotrebu, eliminira potrebu za posebnim dozatorima oko kuhinjskog radnog prostora. Slavina je potpuno bez dodira, radi maksimalne higijene ruku i smanjuje širenje štetnih bakterija. S sistemom se mogu koristiti različite visokokvalitetne i djelotvorne sapune, deterdženti i dezinficijensi. Odlikuje se najbržom i najpouzdanijom senzorskom tehnologijom dostupnom na tržištu za precizne performanse.

Senzorna Slavina

miscea LIGHT

Senzorna Slavina Raspon svjetla miscea LIGHT sa senzorima koji se aktiviraju senzorom imaju integrirani dozator sapuna ugrađen direktno u slavinu za udobnost i maksimalne higijene ruku. Koristeći brzu i pouzdanu senzorsku tehnologiju, pušta sapun i vodu za higijensko i ergonomsko iskustvo pranja ruku. Ugrađeni dozator sapuna aktivira se kada ruka korisnika pređe preko sektora sapuna. Sapun se tada pušta samo kada se ruka korisnika stavi ispod izlazne slavine slavine. Voda se može primiti intuitivno držeći ruke ispod izlaza za vodu.

Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 1

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 1 osmišljen je da prkosi prirodi sigurnosnih proizvoda i minimizira zastrašivanje i strah kako tehnoloških tako i psiholoških aspekata. Dizajn izgleda prijateljski sa čistim linijama koje se neprimetno mešaju od skenera do ekrana. Glas i vizualni prikazi na ekranu vode korisnike koji prvi put korak po korak prolaze kroz proces imigracije. Jastučić za skeniranje otiska prsta može se odvojiti radi jednostavnog održavanja ili brze zamene. MBAS 1 jedinstven je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući višestruku jezičnu interakciju i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Blok Noža

a-maze

Blok Noža Dizajn bloka noževa s labirintom želi podjednako stimulirati naša mentalna i vizualna osjetila. Način na koji pohranjuje i organizira noževe jedinstveno je inspirisan igrom iz djetinjstva koju svi poznajemo. Spajajući estetiku i funkcionalnost zajedno, labirint služi svojoj svrsi i još važnije gradi vezu s nama koja evocira emocije radoznalosti i zabave. Čista, u svom obliku labirint, omogućuje nam uživanje u svojoj jednostavnosti koja naredi mnogo više s manje. Zbog toga labirint stvara autentičnu inovaciju proizvoda s nezaboravnim korisničkim iskustvom i izgledom koji treba uskladiti.

Lampica

the Light in the Bubble

Lampica Svjetlo u mjehuriću moderna je žarulja u znak sjećanja na staro žarulje Edisonove žarulje. To je LED izvor svjetla ugrađen unutar lima od pleksiglasa, presječenih laserom u obliku žarulje. Sijalica je prozirna, ali kad uključite svjetlo, možete vidjeti žarulju i oblik žarulje. Može se koristiti poput visećeg svjetla ili zamjena tradicionalnih sijalica.

Vešanja

Spin

Vešanja Spin, koji je dizajnirao Ruben Saldana, je suspendirana LED lampica za akcentno osvetljenje. Minimalistički izraz njegovih bitnih linija, njegova zaobljena geometrija i oblik daju Spinu njegov lijep i skladan dizajn. Tijelo, u potpunosti proizvedeno od aluminija, daje lakoću i konzistenciju, a istovremeno djeluje kao hladnjak. Njegova stropna podloga na stropu i ultra tanki tenzor stvaraju osjećaj zračne plovnosti. Dostupan u crno-bijeloj boji, Spin je savršeno svjetlo koje se postavlja za šankove, pulta, vitrine ...