Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javna Oblast

Quadrant Arcade

Javna Oblast Arkada na popisu II. Razreda transformirana je u primamljivo prisustvo na ulici postavljanjem pravog svjetla na pravo mjesto. Općenito, ambijentalno osvjetljenje koristi se holistički, a njegovi efekti hijerarhijski se postižu varijacijama u uzorku svjetlosti koje stvaraju interes i promoviraju veću upotrebu prostora. Strateško uklapanje za dizajn i postavljanje privjeska dinamičke karakteristike upravljano je zajedno s umjetnikom tako da vizualni efekti izgledaju suptilnije nego prevladavajući. S nestajanjem dnevnog svjetla, elegantna struktura naglašena je ritmom električnog osvjetljenja.

Proširivi Sto

Lido

Proširivi Sto Lido se savija u malu pravokutnu kutiju. U preklopu služi kao kutija za odlaganje sitnih predmeta. Ako podignu bočne tanjure, zglobne noge ispadaju iz kutije i Lido se pretvara u stol za čaj ili mali stol. Isto tako, ako potpuno razviju bočne ploče s obje strane, pretvara se u veliki stol, pri čemu gornja ploča ima širinu od 75 Cm. Ovaj se stol može koristiti kao trpezarijski stol, posebno u Koreji i Japanu gdje je sjedenje na podu dok je ručak uobičajena kultura.

Muzički Instrument

DrumString

Muzički Instrument Kombinovanje dva instrumenta zajedno znači rađanje novog zvuka, nove funkcije u korištenju instrumenata, novog načina sviranja instrumenta, novog izgleda. Takođe vaga za bubnjeve je poput D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, a vage za note su dizajnirane u EADGBE sistemu. DrumString je lagan i ima kaiš koji je pričvršćen preko ramena i struka, pa će korištenje i držanje instrumenta biti lako i pruža vam mogućnost korištenja dviju ruku.

Biciklistička Kaciga

Voronoi

Biciklistička Kaciga Kaciga je inspirisana 3D Voronoi strukturom široko rasprostranjenom u prirodi. Uz kombinaciju parametrijske tehnike i bionike, biciklistička kaciga ima poboljšani vanjski mehanički sustav. Ono se razlikuje od tradicionalne strukture zaštite od ljuskica u svom neobuzdanom bionskom 3D mehaničkom sistemu. Kada ga pogodi spoljna sila, ova struktura pokazuje bolju stabilnost. Uz ravnotežu lakoće i sigurnosti, kaciga ima za cilj da ljudima pruži udobniju, moderniju i sigurniju kacigu za bicikle s ličnom zaštitom.

Stolić Za Kavu

Planck

Stolić Za Kavu Stol je napravljen od različitih komada šperploče koji su pod pritiskom zalijepljeni. Podloge su natopljene peskom i obrađene matiranim i vrlo jakim lakom. Postoje 2 nivoa - budući da je unutrašnjost stola šuplja - što je vrlo praktično za postavljanje časopisa ili pleh. Ispod stola nalaze se točkići od metaka. Dakle, razmak između poda i stola je vrlo mali, ali se u isto vrijeme lako pomiče. Način na koji se koristi šperploča (vertikalno) čini je vrlo jakom.

Koncept Ležaljki

Dhyan

Koncept Ležaljki Dyhan salon koncept kombinira moderan dizajn s tradicionalnim istočnjačkim idejama i principima unutrašnjeg mira povezujući se s prirodom. Koristeći Lingam kao inspiraciju i Bodhi-drvo i japanske vrtove kao osnovu na modulima koncepta, Dhyan (sanskrit: meditira) pretvara istočne filozofije u raznolike konfiguracije, omogućujući korisniku da odabere svoj put do zen / opuštanja. Način rada na jezeru okružuje korisnika vodopadom i ribnjakom, dok vrtni režim okružuje korisnika zelenilom. Standardni način rada sadrži područja za pohranu ispod platforme koja djeluje kao polica.