Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luster

Lory Duck

Luster Lory Duck dizajniran je kao sistem ovjesa sastavljen od modula izrađenih od mesinga i epoksidnog stakla, a svaki od njih podsjeća na patku koja lako naginje kroz hladnu vodu. Moduli takođe nude konfigurabilnost; s dodirom, svaka se može prilagoditi tako da se suoči u bilo kojem smjeru i visi na bilo kojoj visini. Osnovni oblik lampe nastao je relativno brzo. Međutim, bila su potrebna mjeseci istraživanja i razvoja sa bezbroj prototipova da bi stvorili savršenu ravnotežu i najbolji izgled iz svih mogućih uglova.

Kolekcija Ženske Odjeće

Hybrid Beauty

Kolekcija Ženske Odjeće Dizajn Hybrid Beauty kolekcije služi za upotrebu simpatičnosti kao mehanizma za preživljavanje. Osnovane simpatične karakteristike su vrpce, ruge i cvijeće, a preradjene su ih tradicionalnim tehnikama mlinarstva i modelarstva. Ovo rekreira stare tehnike couture u moderni hibrid, koji je romantičan, mračan, ali i vječan. Čitav proces dizajna Hybrid Beauty promovira održivost kako bi se stvorili bezvremenski dizajni.

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad

Light Portal

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad Light Portal je glavni plan Yibin Highspeed Rail City-a. Reforma životnog stila preporučuje se svim uzrastima tokom cijele godine. Pored željezničke stanice za brzu brzinu Yibin, koja je funkcionirala od juna 2019. godine, Yibin Greenland Center sastoji se od 160 metara visokih tornjeva Twin Towers s mješovitom uporabom koji integriraju arhitekturu i prirodu s pejzažnim bulevarom dugim 1 km. Yibin ima povijest dugu više od 4000 godina, skupljajući mudrost i kulturu baš kao što je sediment u rijeci obilježio razvoj Yibina. Kule-blizanci služe kao lagani portal za vođenje posjetilaca kao i orijentir za okupljanje stanovnika.

Stomatološka Ordinacija

Clinique ii

Stomatološka Ordinacija Clinique ii je privatna ortodontska klinika za voditelja mišljenja i lumina koji primjenjuje i istražuje najnaprednije tehnike i materijale u svojoj disciplini. Arhitekti su zamislili koncept implantata zasnovan na tipičnoj ortodontskoj upotrebi medicinskih uređaja visoke preciznosti kao principa dizajna u cijelom prostoru. Unutarnje zidne površine i namještaj neprimjetno se spajaju u bijelu školjku sa mrljom žutog korijena gdje su implantirane vrhunske medicinske tehnologije.

Megalopolis X Shenzhen Super Sjedište

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Sjedište Megalopolis X bit će novo središte u srcu većeg područja zaljeva, blizu granice između Hong Konga i Shenzhena. Glavni plan integrira arhitekturu s pješačkim mrežama, parkovima i javnim prostorima. Iznad i ispod zemaljske prometne mreže planiraju se povećanjem povezanosti u gradu. Podzemna održiva infrastrukturna mreža pružaće sisteme za daljinsko hlađenje i automatsku obradu otpada na bešavan način. Cilj je uspostaviti kreativan okvir master plana kako će gradovi biti dizajnirani u budućnosti.

Vješalica Za Leptira

Butterfly

Vješalica Za Leptira Vješalica leptira dobila je ime po svojoj sličnosti obliku letećeg leptira. To je minimalistički namještaj koji se može sastaviti na pogodan način zbog dizajna odvojenih komponenti. Korisnici mogu brzo sastaviti vješalice golim rukama. Kada je potrebno kretati, praktično ga je prevoziti nakon rastavljanja. Instalacija traje samo u dva koraka: 1. složite oba okvira zajedno u X; a okviri u obliku dijamanta sa svake strane se preklapaju. 2. provucite drveni komad kroz preklopljene okvire u obliku dijamanta s obje strane kako bi držali okvire