Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pogon Za Ispitivanje Vina

Grapevine House

Pogon Za Ispitivanje Vina Kućica vinove loze u obliku apstraktnog grožđa koje se gotovo slobodno čeka oko vinograda. Njegov glavni nosivi element koji je generiran digitalno proizvedenom kolonom predstavlja omaž starom korijenu vinove loze. Prednji dio kuće Grapevine otvoren je u svim smjerovima i omogućava neposredan pejzažni doživljaj vinograda. Na ovaj način treba omogućiti vizuelno poboljšanje ukusa svih ispitnih vina.

Kalendar

Calendar 2014 “Farm”

Kalendar Komplet za proizvodnju papira Farm je lako sastaviti. Nije potrebno ljepilo ili makaze. Sastavite se tako što ćete zajedno spojiti dijelove s istom oznakom. Svaka životinja će imati dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Višeslojni Sistem Zidnih Zavjesa

GLASSWAVE

Višeslojni Sistem Zidnih Zavjesa GLASSWAVE multiaksialni zidni sistem zavjesa otvara vrata većoj fleksibilnosti u dizajniranju staklenih zidova za masovnu proizvodnju. Ovaj novi koncept u zidovima zavjesa zasnovan je na principu vertikalnih školjki s cilindričnim, a ne pravokutnim profilima. Ovaj definitivno inovativan pristup znači da se mogu stvoriti strukture s višesmjernim vezama, povećavajući desetostruko moguće geometrijske kombinacije u montaži staklenih zidova. GLASSWAVE je niskootporni sustav namijenjen tržištu prepoznatljivih zgrada od tri ili manje etaža (veličanstvene dvorane, saloni, atrijumi itd.)

Maloprodajni Dizajn Interijera

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajni Dizajn Interijera Klijent traži kreativan dizajn koji dobro predstavlja marku. Naziv 'Hiveometric' formiran je od dvije riječi 'košnica' i 'geometrijska', što jednostavno govori o glavnom konceptu i vizualizira dizajn. Dizajn je inspiriran proizvodom heroja marke, električnom kuhalištem u obliku saća. Zamišljen kao skupina saća, zidnih i stropnih karakteristika u urednim finišama neprimjetno spajaju i prepliću složene geometrijske oblike. Linije su osjetljive i čiste, što rezultira elegantnim suvremenim izgledom koji simbolizira beskonačnu maštu i kreativnost.

Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept zasnovan je na kombinaciji materijalnih i nematerijalnih komponenti, koje zajedno stvaraju medijsku platformu. Središnju točku ove platforme karakterizira predimenzionirana zdjela kao simbol apstraktnog alhemijskog pehara iznad kojeg se projicira holografski dijagram plutajuće DNK niti. Ovaj DNK hologram, koji zapravo predstavlja slogan „Obećanje za život“, rotira se polako i sugerira lakoću života ljudskog organizma bez simptoma. Rotirajući DNK hologram ne predstavlja samo tok života već i odnos svjetla i samog života.

Kalendar

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendar Botanički život je kalendar koji u jednom listu ističe prelep život biljaka. Otvorite listu i postavite na podnožje da uživate u raznim biljnim skočnim prozorima. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.