Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Energetsko Aktiviranje Brzih Mostova

Solar Skywalks

Energetsko Aktiviranje Brzih Mostova Svjetske metropole - poput Pekinga - imaju veliki broj pješačkih mostova koji obilaze prometne arterije. Često su neprivlačni, umanjujući ukupni urbani dojam. Ideja dizajnera za oblaganje mostova za nogavice estetskim, fotonaponskim fotonaponskim modulama i njihovo pretvaranje u atraktivna gradska mjesta nije samo održiva, već stvara skulpturalnu raznolikost koja postaje privlačna za oči u gradskom pejzažu. Stanice za punjenje e-automobila ili E-bicikla ispod mostova koriste solarnu energiju izravno na licu mjesta.

Knjiga

ZhuZi Art

Knjiga Nanjing Zhuzi Art Museum objavljuje seriju izdanja knjiga za sakupljena djela tradicionalne kineske kaligrafije i slike. Svojom dugom istorijom i elegantnom tehnikom, tradicionalne kineske slike i kaligrafija njeguju se zbog svoje visoko umetničke i praktične privlačnosti. Pri dizajniranju kolekcije korišteni su apstraktni oblici, boje i linije za stvaranje dosljedne senzualnosti i isticanje praznog prostora u skici. Napor se poklapa s umjetnicima u tradicionalnim stilovima slikanja i kaligrafije.

Sklopiva Stolica

Tatamu

Sklopiva Stolica Do 2050. godine dvije trećine zemaljskog stanovništva živjet će u gradovima. Glavna ambicija koja stoji iza Tatamua je pružanje fleksibilnog namještaja za ljude čiji je prostor ograničen, uključujući one koji se često kreću. Cilj je stvoriti intuitivni namještaj koji kombinira robusnost s ultra tankim oblikom. Za postavljanje stolice potreban je samo jedan pokret uvijanja. Dok su sve šarke izrađene od izdržljive tkanine koja drže malu težinu, drvene stranice pružaju stabilnost. Jednom kada se na njega vrši pritisak, stolica se samo jača jer se njegovi komadi zaključavaju, zahvaljujući jedinstvenom mehanizmu i geometriji.

Fotografija

The Japanese Forest

Fotografija Japanska šuma preuzeta je iz japanske religiozne perspektive. Jedna od japanskih drevnih religija je animizam. Animizam je vjerovanje da i nečovječna bića, mrtva priroda (minerali, artefakti itd.) I nevidljive stvari također imaju namjeru. Fotografija je slična ovoj. Masaru Eguchi snima nešto što stvara osjećaj u temi. Drveće, trava i minerali osjećaju životnu volju. Pa čak i artefakti poput brana koji su u prirodi dugo ostajali osjećaju volju. Baš kao što vidite netaknutu prirodu, budućnost će vidjeti i sadašnju scenografiju.

Kolekcija Kozmetike

Woman Flower

Kolekcija Kozmetike Ova kolekcija inspirirana je pretjeranim stilovima odjeće srednjovjekovnih europskih dama i oblicima ptičje perspektive. Dizajner je izvukao oblike ove dvije i iskoristio ih kao kreativne prototipove i u kombinaciji s dizajnom proizvoda stvorio jedinstveni oblik i modni smisao, pokazujući bogatu i dinamičnu formu.

Dizajn Knjige

Josef Koudelka Gypsies

Dizajn Knjige Josef Kudelka, svjetski poznati fotograf, održao je svoje izložbe fotografija u mnogim zemljama širom svijeta. Nakon dužeg čekanja, u Koreji je napokon održana izložba na Kudelki na cigansku tematiku, a nastala je i njegova foto knjiga. Kako je to bila prva izložba u Koreji, od autora je stigao zahtjev da želi napraviti knjigu kako bi mogao osjećati Koreju. Hangeul i Hanok su korejska slova i arhitektura koja predstavljaju Koreju. Tekst se odnosi na um, a arhitektura znači oblik. Inspirisan tim dvaju elemenata, želio je osmisliti način na koji bi mogao izraziti korejske karakteristike.