Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera

Eataly

Dizajn Enterijera Eataly Toronto prilagođen je nijansama našeg rastućeg grada i osmišljen je da poboljša i poveća društvene razmjene putem univerzalnog katalizatora sjajne italijanske hrane. Odgovara jedino da je tradicionalna i dugotrajna „pasagija” inspiracija dizajna za Eataly Toronto. Ovaj bezvremenski ritual vidi kako se Talijani svake večeri izvode na glavnu ulicu i pijacu, prošetaju se i druže i povremeno se zaustavljaju u barovima i trgovinama. Ova serija iskustava zahtijeva novu, intimnu uličnu skalu na Blooru i zaljevu.

Sočan Namjenski Okvir Za Uzgoj

Bloom

Sočan Namjenski Okvir Za Uzgoj Bloom je sočna namjenska kutija za rast koja djeluje kao elegantan namještaj za kuću. Pruža savršene uvjete uzgoja za sukulente. Glavni cilj proizvoda je ispuniti želju i njegovati one koji žive u urbanim područjima sa manje zelenog okoliša. Urbani život dolazi sa mnogim izazovima u svakodnevnom životu. To navodi ljude da ignorišu njihovu prirodu. Bloom ima za cilj biti most između potrošača i njihovih prirodnih želja. Proizvod nije automatiziran, ima za cilj pomoći potrošačima. Podrška za aplikaciju omogućava korisnicima da djeluju sa svojim biljkama, što će im omogućiti da se njeguju.

Kapela

Coast Whale

Kapela Bionički oblik kita postao je jezik ove kapele. Kita nasukao na obali Islanda. Čovjek može ući u svoje tijelo putem niskog ribljeg mesa i iskusiti perspektivu kita koji gleda u ocean gdje je čovjeku lakše razmišljati o zanemarivanju propadanja okoliša. Noseća konstrukcija pada na plažu kako bi se osigurala minimalna šteta u prirodnom okruženju. Prirodni i okolišni materijali čine ovaj projekt turističkom destinacijom koja zahtijeva zaštitu okoliša.

Transformativna Guma

T Razr

Transformativna Guma U skoroj budućnosti naglo je procvat razvoja električnog transporta. Kao proizvođač autodijelova, Maxxis neprestano razmišlja kako može dizajnirati izvediv pametni sistem koji može sudjelovati u ovom trendu, pa čak i pomoći da ga ubrza. T Razr je pametna guma razvijena za potrebe. Njeni ugrađeni senzori aktivno otkrivaju različite uvjete vožnje i pružaju aktivne signale za transformiranje gume. Uvećana gazišta se protežu i mijenjaju kontaktno područje kao odgovor na signal, dakle poboljšavaju rad vučne snage.

Čaj

Grundig Serenity

Čaj Serenity je savremeni proizvođač čaja koji se fokusira na radosno korisničko iskustvo. Projekt se uglavnom fokusira na estetske elemente i korisničko iskustvo, jer glavni cilj predlaže da se proizvod razlikuje od postojećih proizvoda. Priključak proizvođača čaja manji je od tijela koje omogućuje da proizvod pogleda iznad zemlje što donosi jedinstveni identitet. Blago zakrivljeno tijelo u kombinaciji s narezanim površinama također podržava jedinstveni identitet proizvoda.

Luster

Lory Duck

Luster Lory Duck dizajniran je kao sistem ovjesa sastavljen od modula izrađenih od mesinga i epoksidnog stakla, a svaki od njih podsjeća na patku koja lako naginje kroz hladnu vodu. Moduli takođe nude konfigurabilnost; s dodirom, svaka se može prilagoditi tako da se suoči u bilo kojem smjeru i visi na bilo kojoj visini. Osnovni oblik lampe nastao je relativno brzo. Međutim, bila su potrebna mjeseci istraživanja i razvoja sa bezbroj prototipova da bi stvorili savršenu ravnotežu i najbolji izgled iz svih mogućih uglova.