Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Kolica

Km31

Višenamjenska Kolica Patrick Sarran kreirao je Km31 za veliki spektar upotrebe restorana. Glavno ograničenje bila je multifunkcionalnost. Ova se kolica mogu koristiti pojedinačno za posluživanje jednog stola, ili u redu s drugima za buffet. Dizajner je zamislio zglobni Krionov vrh postavljen na istoj podlozi na kotačima koju je zamislio za niz kolica poput KEZA, a kasnije i Kvin, Biljni čajni vrt i Kali, koji su zajedno nazvali seriju K. Krionova tvrdoća omogućila je odabir potpunog svjetlosnog završetka, s čvrstinom potrebnom za luksuzni objekt.

Automatski Aparat Za Kafu

F11

Automatski Aparat Za Kafu Jednostavne i elegantne, čiste linije i visokokvalitetni završni materijali čine da dizajn F11 odgovara profesionalnom i domaćem okruženju. 7-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir izuzetno je jednostavan za upotrebu i intuitivan. F11 je stroj s jednim dodirom na kojem možete prilagoditi željena pića za brzi izbor. Dostupni su prošireni spremnik za zrno, spremnik za vodu i spremnik za podnožje da bi se mogli nositi s vrhovnim satom Patentirana jedinica za varenje može ponuditi espresso pod pritiskom ili običnu kafu bez pritiska, a aromu garantuju keramičke ravne lopatice.

Sigurnosni Uređaj

G2 Face Recognition

Sigurnosni Uređaj visoka kvaliteta materijala i jednostavnost dizajna čine ovaj sigurnosni uređaj za prepoznavanje lica fantastičnim, elegantnim i robusnim. Napredna tehnologija unutra kako bi bila jedna od najbržih na svijetu i vrlo precizna, niko ne može prevariti njen algoritam. Vodootporni proizvod s atmosferskom svjetlošću sa stražnje strane stvara ambijentalno raspoloženje čak i u najhladnijim uredima. Kompaktna veličina omogućuje postavljanje gotovo svugdje, a oblik mu omogućuje postavljanje vodoravno ili okomito.

Razvijajući Se Nameštaj

dotdotdot.frame

Razvijajući Se Nameštaj Kuće su sve manje, pa im treba lagani namještaj koji je svestran. Dotdotdot.Frame je prvi mobilni, prilagodljivi sistem namještaja na tržištu. Efikasan i kompaktan, okvir se može pričvrstiti na zid ili nasloniti na njega radi lakšeg postavljanja oko kuće. A njegova prilagodljivost dolazi iz 96 rupa i sve šireg asortimana dodataka koji se mogu učvrstiti u njih. Koristite jedan ili po potrebi spojite više sistema - na raspolaganju je beskonačna kombinacija.

Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati

Spider Bin

Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati Spider kanta je univerzalno i ekonomično rješenje za sortiranje reciklažnih materijala. Grupa posuda za iskakanje stvara se za dom, ured ili napolju. Jedan predmet ima dva osnovna dijela: okvir i torbu. Lako se premješta s jednog mjesta na drugo, pogodno je za transport i skladištenje, jer može biti ravan kad se ne koristi. Kupci naručuju kantu za paukove putem interneta, gdje mogu odabrati veličinu, broj kanti za pauk i vrstu torbe u skladu sa svojim potrebama.

Rolica Cimeta Sa Medom

Heaven Drop

Rolica Cimeta Sa Medom Heaven Drop je rolica cimeta napunjena čistim medom koji se koristi uz čaj. Ideja je bila kombinirati dvije namirnice koje se koriste odvojeno i napraviti potpuno novi proizvod. Dizajneri su bili inspirisani strukturom rolne cimeta, pa su koristili njegov oblik valjka kao kontejner za med, a za spakiranje rolica cimeta koristili su pčelinji vosak za izoliranje i pakovanje peciva od cimeta. Na njenoj površini su izložene egipatske figure i to je zato što su Egipćani prvi ljudi koji su shvatili važnost cimeta i koristili med kao blago! Ovaj bi proizvod mogao biti simbol neba u vašim šalicama za čaj.