Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutrašnja Kuća

Warm loft

Unutrašnja Kuća Kuća industrijskog stila sa toplim materijalima. Ova kuća priprema nekoliko funkcija za klijente za promociju životnih kvaliteta. Dizajner je pokušao spojiti cijevi na svaki prostor i kombinirati cijevi od drva, čelika i ENT-a kako bi ilustrirao priču o životu klijenata. Nije ista kao u običnom industrijskom stilu, ova kuća daje samo nekoliko boja i priprema puno prostora za odlaganje.

Stolica

Ydin

Stolica Ydin stolicu možete montirati sami, bez korištenja posebnih alata, zahvaljujući jednostavnom sustavu za blokiranje. 4 identična stopala nisu postavljena ni po jednom redoslijedu, a betonsko sjedište, koje djeluje kao kamen temeljac, zadržava sve na svom mjestu. Stopala su izrađena od drveta otpada koji dolazi od proizvođača stepenica, lako se obrađuje korištenjem tradicionalnih tehnika drvne obrade i na kraju uljom. Sjedalo je jednostavno oblikovano u trajni UHP beton ojačan vlaknima. Samo 5 dijelova koji se mogu razdvojiti i koji su spremni za isporuku krajnjim kupcima je još jedan argument održivosti.

Kolica Sa Hladnim Sirom

Coq

Kolica Sa Hladnim Sirom Patrick Sarran kreirao je kolica sa sirom Coq 2012. godine. Čudnost ovog valjanog predmeta pobudi radoznalost gostiju, ali nemojte pogriješiti, ovo je prije svega radni alat. To se postiže stiliziranom lakiranom bukovom strukturom, na koju je utisnut cilindričan crveno lakirani plašt koji se može objesiti sa strane kako bi se razotkrio asortiman zrelih sireva. Koristeći ručicu za pomicanje kolica, otvaranje kutije, izvlačenje ploče da napravi prostor za tanjir, rotiranje ovog diska za rezanje porcija sira, konobar može taj proces razviti u mali komad izvedbe.

Rashlađena Pustinjska Kolica

Sweet Kit

Rashlađena Pustinjska Kolica Ovaj mobilni izlog za posluživanje deserta u restoranima kreiran je 2016. godine i posljednji je komad u K asortimanu. Dizajn Sweet-Kit ispunjava zahtev za elegancijom, upravljivošću, volumenom i transparentnošću. Mehanizam otvaranja zasnovan je na prstenu koji se okreće oko diska od akrilnog stakla. Dva okovljena bukova prstena su tragovi rotacije, kao i ručke za otvaranje vitrine i za pomicanje kolica oko restorana. Te integrirane funkcije pomažu u postavljanju scena za uslugu i ističu prikazane proizvode.

Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama

Herbal Tea Garden

Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama Patrick Sarran stvorio je Herbal Tea Garden kao jedinstveni predmet za Landmark Mandarin Oriental iz Hong Konga 2014. Menadžer ugostiteljstva htio je kolica na kojima bi mogao izvesti ceremoniju čaja. Ovaj dizajn ponovo koristi kodove koje je Patrick Sarran razvio u svojim kolicima serije K, uključujući KEZA kolica za sir i multifunkcionalna kolica Km31, pod utjecajem kineske pejzažne slike.

Kolica Za Šampanjac

BOQ

Kolica Za Šampanjac BOQ je ledena kolica za kupanje šampanjca na prijemima. Izrađen je od drveta, metala, smole i stakla. Kružna simetrija organizuje predmete i materijale kao sastavni deo dizajna. Standardne flaute su spremljene u vijencu, spuštene glave, ispod pladnja od bijele smole, zaštićene od prašine i udaraca. Sastav, gotovo cvjetni, poziva goste da formiraju krug da kušaju dragocjeno piće. Prije svega, to je efikasan pribor za konobara.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.