Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade

Light Music

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade Za Light Music, dizajn rezidencijalnog predvorja i loungea, Armand Graham i Aaron Yassin iz New Yorka sa sjedištem A + A Studio željeli su spojiti prostor u dinamično susjedstvo Adams Morgan u Washingtonu, gdje su noćni život i glazbena scena, od jazza do Go-go na punk rock i elektronika su uvijek bili središnji. Ovo je njihova kreativna inspiracija; rezultat je jedinstven prostor koji kombinira vrhunske digitalne metode izrade s tradicionalnim zanatskim tehnikama kako bi stvorio potopni svijet s vlastitim pulsom i ritmom koji odaje počast živoj originalnoj glazbi DC-a.

Sto

Codependent

Sto Suvislo se bori protiv psihologije i dizajna, posebno usredsređujući se na fizičku manifestaciju psihološkog stanja, zavisnost od zavisnosti. Ove dvije isprepletene tablice moraju se oslanjati jedna na drugu kako bi funkcionirale. Dva oblika nisu u stanju da stoje sama, ali zajedno stvaraju jednu funkcionalnu formu. Konačna tablica je moćan primjer čija je cjelina veća od zbroja njenih dijelova.

Komercijalni Interijer

Nest

Komercijalni Interijer Riječ dijele dva jedinstvena stručnjaka - zagovornici i arhitekti koji pozivaju na različite hijerarhijske redoslijede. Izbor i detaljno opisivanje elemenata nastojalo je održati cjelokupni izgled uzemljenim, zemljanim i oživjeti lokalnu umjetnost i građevinski materijal. Smjesa i primjena ekološki prihvatljivih materijala, veličina otvora, pokrenuta je podsjećanjem na lokalnu klimu kako bi se stvorilo ugodno okruženje koje će ponovno pobuditi izgubljene prakse i zajedno oblikovati održivu praksu.

Pribor Za Jelo

Ingrede Set

Pribor Za Jelo Set za jelo Ingrede dizajniran je tako da izrazi potrebu za savršenstvom u svakodnevnom životu. Komplet za vilicu, kašiku i nož zajedno pomoću magneta. Pribor za jelo stoji okomito i stvara harmoniju stola. Matematičkim oblicima dopušteno je konstruirati jedan fluidni oblik koji se sastoji od tri različita dijela. Ovakav pristup stvara nove mogućnosti koje se mogu primijeniti na mnogo različitih proizvoda kao što su stolni pribor i drugi pribor za jelo.

Glazbena Preporuka Usluga

Musiac

Glazbena Preporuka Usluga Musiac je pokretač muzičkih preporuka, koristeći proaktivno sudjelovanje kako bi pronašao precizne mogućnosti za svoje korisnike. Cilj mu je predložiti alternativna sučelja kako bi se osporio autokracija algoritma. Filtriranje informacija postalo je neizbježan pristup pretraživanju. Međutim, to stvara efekte odjeka komore i ograničava korisnike u njihovoj zoni komfora tako što striktno slijede njihove postavke. Korisnici postaju pasivni i prestaju propitivati opcije koje stroj pruža. Trošenje vremena na pregled opcija može povećati ogromne bio-troškove, ali upravo taj napor stvara korisno iskustvo.

Stambeni Prototip

No Footprint House

Stambeni Prototip NFH je razvijen za serijsku proizvodnju, a temelji se na većem skupu alata montažnih stambenih tipologija. Prvi prototip izgrađen je za holandsku porodicu na jugozapadu Kostarike. Odabrali su dvosobnu konfiguraciju sa čeličnom konstrukcijom i oblogom od borovog drva, koji je na svoje ciljno mjesto otpremljen na jednom kamionu. Zgrada je dizajnirana oko centralnog servisnog jezgra kako bi se optimizirala logistička efikasnost u pogledu sastavljanja, održavanja i upotrebe. Projekt traži integralnu održivost u pogledu svojih ekonomskih, okolišnih, društvenih i prostornih performansi.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.