Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Centar

Feiliyundi

Prodajni Centar Dobar dizajn će probuditi emociju ljudi. Dizajner skače iz memorije u tradicionalnom stilu i unosi novo iskustvo u veličanstvenu i futurističku svemirsku strukturu. Uvodna dvorana iskustva o okolišu izgrađena je pažljivim postavljanjem umjetničkih instalacija, jasnim kretanjem prostora i dekorativnom površinom popločenom materijalima i bojama. Biti u njemu nije samo povratak prirodi, već i korisno putovanje.

Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnućem Black Hole-om i Worm Hole-om čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i lako se koriste tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.

Prodajni Centar

HuiSheng Lanhai

Prodajni Centar S oceanskom tematikom scenskog dizajna, zauzmite svemirsku dušu, s kvadratom piksela kao elementom vizualne komunikacije, pustite djecu u igri da istraže otkriće učenja i rasta postanu jezgrom slučaja, slobodno pozicioniranje prostora predstavlja fantasy efekat obrazovanja u zabavi. Od forme, razmjera, mogućnosti boje, strukture do psihološkog osjetilnog iskustva, koncept prostora se nastavlja i obogaćuje kada se svi elementi integriraju i sudaraju.

Zvučnik

Black Hole

Zvučnik Crna rupa dizajnirana je na osnovu moderne inteligentne tehnologije, a u pitanju je Bluetooth prenosni zvučnik. Može se povezati s bilo kojim mobilnim telefonom s različitim platformama, a postoji i USB priključak za povezivanje s vanjskim prijenosnim spremištem. Ugrađena svjetlost mogla bi se koristiti kao stolna svjetlost. Također, privlačan izgled Crne rupe čini da se privlačni kućni pribor može upotrijebiti u dizajnu interijera.

Prenosivi Bluetooth Zvučnik

Black Box

Prenosivi Bluetooth Zvučnik Ovo je Bluetooth prenosni zvučnik. Lagana je i mala i ima emocionalnu formu. Oblikovao sam oblik zvučnika Black Box pojednostavljujući oblik valova. Za slušanje stereo zvuka ima dva zvučnika, levi i desni. Također su ova dva zvučnika svaki dio talasnog oblika. Jedan je pozitivan oblik talasa i jedan negativan oblik talasa. za korištenje ovaj uređaj može povezati par s drugim elektroničkim uređajima poput mobilnog i računara putem Bluetooth-a i reproducirati zvuk. Takođe ima deljenje baterije. Sklapajući dva zvučnika, na stolu se pojavljuje crna kutija kada se ne koristi.

Prodajni Centar

Ad Jinli

Prodajni Centar Ovim projektom obnovljene su stare zgrade u urbanističkoj parceli i daje se nova funkcionalna misija zgradama da udovolje novim funkcionalnim zahtjevima. Dizajneri pokušavaju navesti ljude da prihvate moderan stil u četveroslojnom gradu, od transformacije fasade do dizajna uređenja interijera, kako bi se osigurala cjelovitost implementacije projekta.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.