Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Cube

Stolić Za Kavu Dizajn je bio inspirisan geometrijskim skulpturama Zlatnog Ratio i Mangiarotti. Obrazac je interaktivan, nudi korisniku različite kombinacije. Dizajn se sastoji od četiri stola za kafu različitih veličina i pouf-a postavljenog oko oblika kocke, koji je osvetljujući element. Elementi dizajna su višenamjenski kako bi udovoljili potrebama korisnika. Proizvod se proizvodi od korijskog materijala i šperploče.

Umjetnička Instalacija

Pretty Little Things

Umjetnička Instalacija Pretty Little Things istražuje svijet medicinskih istraživanja i zamršene slike koje se vide pod mikroskopom, interpretirajući ih modernim apstraktnim obrascima kroz eksplozije živopisne fluoro palete boja. Duga preko 250 metara, sa preko 40 pojedinačnih umetničkih dela, to je instalacija velikog obima koja javnosti predstavlja lepotu istraživanja.

Instalacija

The Reflection Room

Instalacija Inspirisan crvenom bojom, koja simbolizira bogatstvo u kineskoj kulturi, The Reflection Room je prostorno iskustvo koje je u potpunosti stvoreno iz crvenih ogledala kako bi stvorilo beskonačni prostor. Iznutra, tipografija igra ulogu povezivanja publike sa glavnim vrijednostima kineske Nove godine i potiče ljude da razmišljaju o godini koja je bila i pred nama.

Aktivacija Događaja

Home

Aktivacija Događaja Dom obuhvaća nostalgiju nečijeg ličnog doma i spoj je starog i novog. Starinske slike iz 1960. godine prekrivaju stražnji zid, mali su osobni mementi raštrkani po čitavom zaslonu. Zajedno se te stvari isprepliću u mnoštvu niza koji se tvore zajedno kao jedna priča, dok na čekanju gdje gledatelj stoji otkriva poruku.

Umjetnička Instalacija

The Future Sees You

Umjetnička Instalacija Budućnost vam predstavlja ljepotu optimizma koji je prigrlio mlada kreativna odrasla osoba - buduće mislioce, inovatore, dizajnere i umjetnike svog svijeta. Dinamična vizualna priča projicirana kroz 30 prozora na 5 nivoa oči plamte živopisnim spektrom boja, a ponekad izgleda kako prate mnoštvo dok s pouzdanjem gledaju u noć. Kroz ove oči vide budućnost, mislilac, inovator, dizajner i umjetnik: sutrašnji kreativci koji će promijeniti svijet.

Komercijalni Dizajn Enterijera

KitKat

Komercijalni Dizajn Enterijera Na inovativan način predstavite koncept i cjelokupnu marku kroz dizajn trgovine, posebno za kanadsko tržište i klijentelu Yorkdale. Upotreba iskustva prethodnih skočnih i međunarodnih lokacija za inoviranje i promišljanje cijelog iskustva. Napravite ultra-funkcionalnu trgovinu, koja će dobro poslužiti za veoma visok, zamršen prostor.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.