Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Od Magnezijuma

Kailani

Ambalaža Od Magnezijuma Radovi agencije Arome na grafičkom identitetu i umjetničkoj liniji za ambalažu Kailani temelje se na minimalnom i čistom dizajnu. Ovaj minimalizam u skladu je s proizvodom koji ima samo jedan sastojak, magnezijum. Odabrana tipografija je snažna i tipkana. Karakterizira i snagu mineralnog magnezijuma i snagu proizvoda koji potrošačima vraća vitalnost i energiju.

Boca Vina

Gabriel Meffre

Boca Vina Aroma kreira grafički identitet za kolekcionarsku zdjelu Gabriela Meffre koja slavi 80 godina. Radili smo na karakterističnom dizajnu 30-ih godina vremena, koji grafički simbolizira žena sa čašom vina. Ploče u boji naglašene su utiskivanjem i vrućim utiskivanjem folije kako bi se naglasila kolekcionarska strana kolekcije.

Ambalaža Za Hranu

Chips BCBG

Ambalaža Za Hranu Izazov za realizaciju pakovanja čipova marke BCBG sastojao se u izradi niza ambalaže u skladu s univerzumom marke. Ambalaža je morala biti i minimalistička i moderna, a pritom ima ovaj umjetnički dodir šljokica i onu ugodnu i simpatičnu stranu koja znakove crta olovkom. Aperitiv je prigodan trenutak koji se mora osjetiti na ambalaži.

Stubište

U Step

Stubište U stepenište stepenica U formira se međusobnim spajanjem dva uglasta kvadratna profila okvira različitih dimenzija. Na taj način stubište postaje samonosivo pod uvjetom da dimenzije ne prelaze prag. Unaprijed pripremanje ovih komada pruža praktičnost montaže. Pakovanje i transport ovih ravnih komada također su uveliko pojednostavljeni.

Stubište

UVine

Stubište UV-spiralno stubište nastaje međusobnim izmjenjivanjem U i V kutijastih profila naizmjenično. Na ovaj način stubište postaje samonosivo s obzirom da mu nije potrebna središnja potpora ili perimetar. Svojom modularnom i svestranom strukturom dizajn donosi lakoću tokom proizvodnje, pakiranja, transporta i ugradnje.

Svlačionica

Sopron Basket

Svlačionica Sopron Basket je profesionalna ženska košarkaška ekipa sa sjedištem u Sopronu, Mađarska. Budući da su jedan od najuspješnijih mađarskih timova sa 12 pehara državnog prvaka i postigli drugo mjesto u Euroligi, uprava kluba odlučila je uložiti u novi svlačionica kako bi imao prilično prestižni objekat po imenu kluba, koji će odgovarati potrebama igrača bolje, motivirajte ih i promovirajte njihovo jedinstvo.