Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta

Mondrian

Rasvjeta Viseća lampa Mondrian dopire do emocija kroz boje, volumene i oblike. Ime vodi do inspiracije, slikara Mondriana. To je viseća lampa pravokutnog oblika u horizontalnoj osi izgrađena od nekoliko slojeva obojenog akrila. Lampa ima četiri različita pogleda koristeći prednost interakcije i harmonije koju stvara šest boja korištenih za ovu kompoziciju, gdje se oblik prekida bijelom linijom i žutim slojem. Mondrian emituje svjetlost prema gore i prema dolje stvarajući difuzno, neinvazivno osvjetljenje, koje se podešava bežičnim daljinskim upravljačem koji se može zatamniti.

Bučice

Dbgripper

Bučice Ovo je siguran i dobar fitnes alat za držanje za sve uzraste. Prevlaka meka na dodir na površini, pruža svilenkast osjećaj. Napravljen od 100% silikona koji se može reciklirati sa specijalnom formulom materijala koji proizvodi 6 različitih nivoa tvrdoće, različite veličine i težine, pruža opcioni trening sile prianjanja. Hvatalica za ruke takođe može da stane na zaobljeni urez sa obe strane šipke za bučice dodajući mu težinu za trening mišića ruku do 60 vrsta različitih kombinacija snage. Privlačne boje od svijetle do tamne, označava snagu i težinu od svijetle do teške.

Vaza

Canyon

Vaza Ručno rađena vaza za cvijeće proizvedena je od 400 komada preciznog laserskog rezanja lima različitih debljina, slaganje sloj po sloj i zavareno dio po dio, demonstrirajući umjetničku skulpturu vaze za cvijeće, predstavljenu u detaljnom uzorku kanjona. Slojevi naslaganog metala prikazuju teksturu kanjonskog dijela, također povećavajući scenarije s različitim ambijentima, stvarajući nepravilne promjene prirodne efekte teksture.

Stolica

Stool Glavy Roda

Stolica Stool Glavy Roda utjelovljuje kvalitete svojstvene glavi porodice: integritet, organiziranost i samodisciplinu. Pravi uglovi, kružni i pravougaoni oblici u kombinaciji sa elementima ornamenta podržavaju vezu prošlosti i sadašnjosti, čineći stolicu bezvremenskim objektom. Stolica je izrađena od drveta uz korištenje ekoloških premaza i može se ofarbati u bilo koju željenu boju. Tabure Glavy Roda prirodno će se uklopiti u svaki interijer ureda, hotela ili privatne kuće.

Nagrada

Nagrada

Nagrada Ovaj dizajn je realizovan da doprinese normalizaciji života tokom samoizolacije, kao i da kreira specijalnu nagradu za pobednike onlajn turnira. Dizajn nagrade predstavlja transformaciju pijuna u kraljicu, kao priznanje za napredak igrača u šahu. Nagrada se sastoji od dvije ravne figure, kraljice i pijuna, koje su umetnute jedna u drugu zbog uskih proreza koji čine jednu čašu. Dizajn nagrade je izdržljiv zahvaljujući nehrđajućem čeliku i pogodan za transport do dobitnika poštom.

Fabrika

Shamim Polymer

Fabrika Fabrika treba da održava tri programa uključujući proizvodni pogon i laboratoriju i kancelariju. Nedostatak definisanih funkcionalnih programa u ovakvim projektima je razlog njihovog neugodnog prostornog kvaliteta. Ovaj projekat nastoji riješiti ovaj problem korištenjem cirkulacijskih elemenata za podjelu nepovezanih programa. Dizajn zgrade se vrti oko dva prazna prostora. Ovi prazni prostori stvaraju priliku za odvajanje funkcionalno nepovezanih prostora. Istovremeno djeluje kao srednje dvorište gdje je svaki dio zgrade povezan jedan s drugim.