Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multifunkcionalni Kompleks

Crab Houses

Multifunkcionalni Kompleks Na prostranoj ravnici Šleske nizije, jedna magična planina stoji sama, prekrivena maglom misterije, nadvijajući se nad slikovitim gradom Sobotka. Tamo, usred prirodnih pejzaža i legendarne lokacije, planira se da bude kompleks Crab Houses: istraživački centar. Kao dio projekta revitalizacije grada, trebalo bi da oslobodi kreativnost i inovativnost. Mjesto okuplja naučnike, umjetnike i lokalnu zajednicu. Oblik paviljona inspirisan je rakovima koji ulaze u valovito more trave. Noću će biti osvijetljene, nalik krijesnicama koje lebde nad gradom.

Sto

la SINFONIA de los ARBOLES

Sto Tabela la SINFONIA de los ARBOLES je potraga za poezijom u dizajnu... Šuma gledana sa zemlje je poput stubova koji nestaju u nebu. Ne možemo ih videti odozgo; šuma iz ptičje perspektive liči na glatki tepih. Vertikalnost postaje horizontalnost i još uvijek ostaje ujedinjena u svojoj dvojnosti. Isto tako, sto la SINFONIA de los ARBOLES, podsjeća na grane drveća koje čine stabilnu osnovu za suptilnu ploču koja izaziva silu gravitacije. Samo tu i tamo sunčevi zraci zatrepere kroz grane drveća.

Apoteka

Izhiman Premier

Apoteka Novi dizajn Izhiman Premier trgovine evoluirao je oko stvaranja trendovskog i modernog iskustva. Dizajner je koristio različitu mješavinu materijala i detalja kako bi poslužio svaki kut prikazanih predmeta. Svako izložbeno područje je posebno obrađeno proučavanjem svojstava materijala i izložene robe. Stvaranje braka miješanja materijala između kalkutskog mramora, orahovog drveta, hrastovog drveta i stakla ili akrila. Kao rezultat toga, iskustvo se temeljilo na svakoj funkciji i preferencijama klijenta s modernim i elegantnim dizajnom kompatibilnim s prikazanim artiklima.

Uvažavanje Umjetnosti

The Kala Foundation

Uvažavanje Umjetnosti Već dugo postoji globalno tržište za indijske slike, ali interesovanje za indijsku umjetnost zaostaje u SAD-u. Kako bi se podigla svijest o različitim stilovima indijskih narodnih slika, Fondacija Kala je osnovana kao nova platforma za izlaganje slika i učinila ih dostupnijim međunarodnom tržištu. Fondacija se sastoji od web stranice, mobilne aplikacije, izložbe s uredničkim knjigama i proizvoda koji pomažu premostiti jaz i povezati ove slike sa većom publikom.

Rasvjeta

Mondrian

Rasvjeta Viseća lampa Mondrian dopire do emocija kroz boje, volumene i oblike. Ime vodi do inspiracije, slikara Mondriana. To je viseća lampa pravokutnog oblika u horizontalnoj osi izgrađena od nekoliko slojeva obojenog akrila. Lampa ima četiri različita pogleda koristeći prednost interakcije i harmonije koju stvara šest boja korištenih za ovu kompoziciju, gdje se oblik prekida bijelom linijom i žutim slojem. Mondrian emituje svjetlost prema gore i prema dolje stvarajući difuzno, neinvazivno osvjetljenje, koje se podešava bežičnim daljinskim upravljačem koji se može zatamniti.

Bučice

Dbgripper

Bučice Ovo je siguran i dobar fitnes alat za držanje za sve uzraste. Prevlaka meka na dodir na površini, pruža svilenkast osjećaj. Napravljen od 100% silikona koji se može reciklirati sa specijalnom formulom materijala koji proizvodi 6 različitih nivoa tvrdoće, različite veličine i težine, pruža opcioni trening sile prianjanja. Hvatalica za ruke takođe može da stane na zaobljeni urez sa obe strane šipke za bučice dodajući mu težinu za trening mišića ruku do 60 vrsta različitih kombinacija snage. Privlačne boje od svijetle do tamne, označava snagu i težinu od svijetle do teške.