Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Serija Namještaja

Sama

Serija Namještaja Sama je autentična serija namještaja koja pruža funkcionalnost, emocionalno iskustvo i jedinstvenost kroz svoje minimalne, praktične forme i snažan vizuelni efekt. Kulturna inspiracija crpljena iz poezije vrtložnih kostima koji se nose na ceremonijama Sama reinterpretirana je u svom dizajnu kroz igru konične geometrije i tehnika savijanja metala. Skulpturalno držanje serije kombinira se s jednostavnošću materijala, oblika i proizvodnih tehnika, kako bi se ponudio funkcionalni & amp; estetske prednosti. Rezultat je moderna serija namještaja koja pruža prepoznatljiv dodir u životnim prostorima.

Prsten

Dancing Pearls

Prsten Plešući biseri među bučnim morskim valovima rezultat je nadahnuća iz okeana i bisera i prsten je 3D modela. Ovaj prsten dizajniran je u kombinaciji zlata i šarenih bisera sa posebnom strukturom kako bi se implementiralo kretanje bisera između bučnih talasa okeana. Promjer cijevi odabran je u dobroj veličini što čini dizajn dovoljno robusnim da model učini izvedljivim.

Krevet Za Mačke

Catzz

Krevet Za Mačke Prilikom dizajniranja Catzz kreveta za mačke, nadahnuće su crpile potrebe mačaka i vlasnika, te potreba za objedinjavanjem funkcije, jednostavnosti i ljepote. Dok su promatrali mačke, njihove jedinstvene geometrijske karakteristike nadahnule su čistu i prepoznatljivu formu. Neki korisni obrasci ponašanja (npr. Kretanje uhom) ugrađeni su u korisničko iskustvo mačke. Takođe, imajući na umu vlasnike, cilj je bio stvoriti komad namještaja koji bi mogli prilagoditi i ponosno izložiti. Štoviše, bilo je važno osigurati lako održavanje. Sve to omogućavaju uglađeni, geometrijski dizajn i modularna struktura.

Zabavni Klub

Central Yosemite

Zabavni Klub Vratite se jednostavnosti života, sunce se kroz prozor prekriži svjetlošću i sjenama. Da biste bolje odražavali prirodni ukus u ukupnom prostoru, u potpunosti iskoristite dizajn trupaca, jednostavan i moderan, humanistički komfor, naglašavajući umjetničku atmosferu prostora. Orijentalni šarm ton, jedinstvenog prostornog raspoloženja. Ovo je još jedan izraz interijera, prirodan je, čist, promjenjiv.

Suho Pakiranje Čaja

SARISTI

Suho Pakiranje Čaja Dizajn je cilindrična posuda živih boja. Inovativna i osvjetljujuća upotreba boja i oblika stvara skladan dizajn koji odražava SARISTI-jeve biljne infuzije. Ono što razlikuje naš dizajn je naša sposobnost da damo moderan preokret suhoj ambalaži čaja. Životinje koje se koriste u pakovanju predstavljaju emocije i stanja koja ljudi često doživljavaju. Na primjer, ptice Flamingo predstavljaju ljubav, medvjed Panda predstavlja opuštanje.

Pakovanje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakovanje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (posudu) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju, u savremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi vintage naslijeđe maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je prava kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija kreira 2000 različitih dizajna.