Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Predstavljanje Nagrade

Awards show

Predstavljanje Nagrade Ova slavljenička pozornica osmišljena je s jedinstvenim izgledom i zahtijevala je fleksibilnost u predstavljanju glazbene emisije i nekoliko različitih nagrada. Komadi postavljeni su interno osvijetljeni kako bi doprinijeli ovoj fleksibilnosti i uključuju leteće elemente kao dio seta koji su letjeli tokom predstave. Ovo je bila prezentacija i godišnja ceremonija dodjele nagrada neprofitnoj organizaciji.

Boca

North Sea Spirits

Boca Dizajn boce North Sea Spirits inspirisan je jedinstvenom prirodom Sylta i uključuje čistoću i bistrinu tog okruženja. Za razliku od ostalih boca, Sjeverno more spirts je potpuno prekriveno jednobojnim površinskim premazom. Logotip sadrži Stranddistel, cvijet koji postoji samo u Kampen / Sylt-u. Svaki od 6 okusa definiran je jednom specifičnom bojom, dok je sadržaj 4 pića od miksa identičan boji boce. Premaz na površini pruža meko i toplo rukovanje, a težina dodaje percepciju vrijednosti.

Vinil Ploča

Tropical Lighthouse

Vinil Ploča Last 9 je glazbeni blog bez žanrovskih ograničenja; njegova je karakteristika kapica oblika i veza između vizualne komponente i glazbe. Poslednjih 9 proizvodi muzičke kompilacije, od kojih svaka sadrži glavnu muzičku temu odraženu u vizuelnom konceptu. Tropski svjetionik je 15. kompilacija serije. Projekt je inspiriran zvucima tropske šume, a glavna inspiracija je glazba umjetnika i muzičara Mtendere Mandowa. Poklopac, promo video i pakovanje vinilnih diskova dizajnirani su u okviru ovog projekta.

Sprej Za Kuhanje

Urban Cuisine

Sprej Za Kuhanje Ulična kuhinja je mjesto ukusa, supstanci, uzdaha i tajni. Ali i iznenađenja, koncepti, boje i sjećanja. To je mjesto za kreaciju. Kvalitetni sadržaji više nisu osnovna pretpostavka za generiranje privlačnosti, sada je ključno dodavanje emocionalnog iskustva. S ovim pakiranjem kuhar postaje "grafiti umjetnik", a klijent postaje umjetnički gledatelj. Novo originalno i kreativno emotivno iskustvo: Urbana kuhinja. Recept nema dušu, ali kuvar mora duši dati recept.

Vizualni Identitet Pekara

Mangata Patisserie

Vizualni Identitet Pekara Mångata je na švedskom predstavljena kao romantičan prizor, blještavi, poput ceste odraz mjeseca stvara se na noćnom moru. Scena je vizuelno privlačna i dovoljno posebna za stvaranje imidža marke. Paleta boja, crno & zlato, oponaša atmosferu mračnog mora, takođe je dala brendu misteriozan, luksuzan dodir.

Brendiranje Pića I Ambalaža

Jus Cold Pressed Juicery

Brendiranje Pića I Ambalaža Logotip i ambalažu dizajnirala je lokalna firma M - N Associates. Pakovanje postiže pravi balans između mladosti i kukova, ali i nekako zgodnog. Bijeli logotip svilenog ekrana izgleda kontrastno šarenom sadržaju, s bijelim poklopcem na kojem je naglašen. Trokutasta struktura boce lijepo se izrađuje za izradu tri odvojena panela, jedan za logotip i dva za informacije, posebno detaljne informacije o okruglim uglovima.