Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Saintly Flavours

Poklon Set Za Gurmansku Hranu Saintly Flavors je poklon set za gurmansku hranu koji je namijenjen potrošačima vrhunskih trgovina. Slijedom trenda u kojem su hrana i blagovaonica postali u modi, inspiracija za projekt dolazi iz 2018. godine Met Gala modne teme katoličanstvo. Jeremy Bonggu Kang pokušao je stvoriti izgled koji plijeni očima potrošača vrhunskih prodavaonica, koristeći ukrašeni i tradicionalni stil ilustracije, kako bi predstavio bogatu tradiciju umjetnosti i kvalitetnu izradu hrane u katoličkim samostanima.

Javni Umjetnički Prostor

Dachuan Lane Art Installation

Javni Umjetnički Prostor Dachuan trak Chengdua, zapadna obala rijeke Jinjiang, povijesna je ulica koja povezuje ruševine zida Chengdu East Gate City. U projektu je luk Dachuan Lanea u povijesti obnovljen starim putem u izvornoj ulici, a priču o ovoj ulici ispričala je ulična umjetnička instalacija. Intervencija umjetničke instalacije svojevrsni je medij za nastavak i prijenos priča. On ne samo da reprodukuje tragove povijesnih ulica i staza koje su srušene, već pruža i svojevrsnu temperaturu urbanog pamćenja za nove ulice i staze.

Vizuelna Komunikacija

Plates

Vizuelna Komunikacija Kako bi demonstrirali različite odjele prodavaonice hardvera, Didyk Pictures je došao na ideju da ih predstavi kao nekoliko ploča s različitim hardverskim predmetima na vrhu, poslužene u restoranskom maniru. Bijela pozadina i bijelo posuđe pomažu u naglašavanju posluženih predmeta i olakšavaju posjetiteljima trgovine pronalazak određenog odjela. Slike su korištene i na bilbordima i plakatima dimenzija 6x3 metra u javnom prevozu širom Estonije. Bijela pozadina i jednostavan sastav omogućavaju da ovu oglasnu poruku opazi čak i osoba u prolazu automobilom.

Skulptura

Iceberg

Skulptura Icebergs su unutrašnje skulpture. Spajanjem planina moguće je izgraditi planinske nizove, mentalne pejzaže od stakla. Površina svakog predmeta od recikliranog stakla je jedinstvena. Stoga svaki objekt ima jedinstveni karakter, dušu. Skulpture su ručno oblikovane, potpisane i numerisane u Finskoj. Glavna filozofija iza ledenih skulptura je odražavanje klimatskih promjena. Stoga je korišteni materijal reciklirano staklo.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Pebble

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 130 Watchfaces posvećena pametnom satu Pebble 2. Konkretni modeli prikazuju vrijeme i datum, tjedan dana, korake, vrijeme aktivnosti, udaljenost, temperaturu i stanje baterije ili Bluetooth. Korisnik može prilagoditi vrstu informacija i vidjeti dodatne podatke nakon potresanja. TTMM Satovi su jednostavni, minimalni, estetskog dizajna. To je kombinacija cifara i apstraktnih info-grafika savršenih za doba robota.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Fitbit

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 21 sata sata posvećena Fitbit Versa i Fitbit Ionic pametnim satima. Lica sata imaju podešavanja komplikacija samo jednostavnim dodirom na ekran. To ih čini vrlo brzim i jednostavnim za prilagodbu boja, podešavanja dizajna i komplikacija preferencijama korisnika. Inspirirana je filmovima poput serije Blade Runner i Twin Peaks.