Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakovanje

Stonage

Pakovanje Kreativno kombinirani alkoholna pića s konceptom „otapanje pakiranja“, Melting Stone donosi jedinstvenu vrijednost za razliku od tradicionalne ambalaže od alkohola. Umjesto uobičajenog postupka pakiranja, Melting Stone je dizajniran da se otopi kada je u kontaktu s površinom visoke temperature. Kad se alkoholno pakovanje prelije vrućom vodom, pakovanje s 'mramornim' uzorkom će se otopiti u međuvremenu, kupac je spreman uživati u piću s vlastitim proizvodom izrađenim po mjeri. Novi je način uživanja u alkoholnim pićima i uvažavanju tradicionalne vrijednosti.

Kuharica

12 Months

Kuharica Mađarska kuharica sa stolom za kavu 12 mjeseci, autorica autorice Eva Bezzegh, lansirala je u studenom 2017. godine Artbeet Publishing. Jedinstven je slikoviti umjetnički naslov koji mjesečno predstavlja sezonske salate koje sadrže ukuse nekoliko kuhinja iz cijelog svijeta. Poglavlja prate promene godišnjih doba na našim tanjurima i u prirodi tokom čitave godine u 360pp sadržeći sezonske recepte i odgovarajuću hranu, lokalni krajolik i portrete života. Osim što je neupitna tematska zbirka recepata, to obećava i trajno umjetničko iskustvo u knjizi.

Ambalaža Za Kafu

The Mood

Ambalaža Za Kafu Dizajn prikazuje pet različitih ručno crtanih, vintage inspirisanih i pomalo realističnih majmunskih lica, od kojih svako predstavlja drugačiju kavu iz različitih regija. Na njihovoj glavi moderan, klasični šešir. Njihov blagi izraz pobudi znatiželju. Ovi majmuni iz dupeta podrazumijevaju kvalitet, svoju ironičnu sofisticiranost privlačnu pivcima kafe zainteresiranim za složene karakteristike okusa. Njihovi izrazi razigrano predstavljaju raspoloženje, ali takođe aludiraju na profil okusa kafe, blag, jak, kiseo ili gladak. Dizajn je jednostavan, ali suptilno pametan, kava za svako raspoloženje.

Čaša Od Konjaka

30s

Čaša Od Konjaka Rad je bio osmišljen za ispijanje konjaka. Slobodno se puši u staklenom studiju. Zbog toga je svaki stakleni komad individualan. Staklo se lako uzima i izgleda zanimljivo iz svih uglova. Oblik čaše odražava svjetlost iz različitih uglova, dodajući dodatno uživanje u piću. Zbog spljoštenog oblika čaše, možete staviti čašu na stol kako želite odmarati na bilo kojoj od njezinih strana. Ime i ideja djela slave starenje umjetnika. Dizajn odražava nijanse starenja i poziva na tradiciju starenja konjaka kako se poboljšava u kvaliteti.

Paket Za Njegu Kože

Bionyalux

Paket Za Njegu Kože Koncept obnove kože u novim proizvodima za njegu kože podudara se s nultim teretom recikliranja bagera, zaštite okoliša i ekološkog koncepta. Između karakteristika proizvoda 60-dnevnog ograničenog roka trajanja hrane za 30-dnevni postupak poboljšanja kože odabrano je 30 i 60 kao simbol vizualnog prepoznavanja proizvoda i tri faze upotrebe, 1,2, 3 su integrirane u viziju.

Paket Riže

Songhua River

Paket Riže Songhua River Rice, vrhunski je proizvod od riže u sklopu SOURCEAGE Food Group. Kako se približava tradicionalni kineski festival - proljetni festival, oni dizajniraju prekrasno pakirani proizvod od riže kao poklon kupcima poklona proljetnog festivala, tako da cjelokupni dizajn mora odjeknuti u svečanoj atmosferi proljetnog festivala, ističući tradicionalne kineske kulturne elemente i povoljno dobro značenje.