Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Što se tiče kreativne animacije slova, Jin je započeo s abecedom A. I, kad je u pitanju korak s konceptom, pokušao je vidjeti snažnija raspoloženja koja se odražavaju na njegovu filozofiju koja je prilično aktivna, ali istovremeno i organizirajuća. Uz put je došao do sukobljenih riječi koje su temeljno stajale za njegovu ideju na neki način, kao što je poravnavanje u zrak, što je i naslov ovog projekta. Imajući to u vidu, animacija predstavlja preciznije i nježnije trenutke na prvu riječ. S druge strane, ovo se završava prilično fleksibilnom i labavom vibracijom koja manifestuje posljednje slovo.

Web Dizajn I Ux

Si Me Quiero

Web Dizajn I Ux Web stranica Sí, Me Quiero prostor je koji pomaže biti samim sobom. Za provođenje projekta morali su se voditi intervjui i istraživati socijalni i kulturni kontekst u vezi sa ženama; svoju projekciju u društvu i sa sobom. Zaključeno je da će web biti pratnja i da će se provoditi pristupom pomaganja u ljubavi prema sebi. U dizajnu se ogleda jednostavnost s neutralnim tonovima pomoću crvenih kontrasta da se skrene pažnja na određene akcije, boje marke marke koje je objavio klijent. Inspiracija je potekla iz umjetnosti konstruktivizma.

Dizajn Etiketa Za Vino

314 Pi

Dizajn Etiketa Za Vino Eksperimentiranje s kušanjem vina neprekidan je proces koji vodi do novih staza i raznoraznih aroma. Beskonačni niz pi, iracionalni broj s beskonačnim decimalama bez poznavanja posljednjeg od njih, bio je inspiracija za ime ovih vina bez sulfita. Dizajn ima za cilj staviti karakteristike 3,14 vinskih serija u središte pažnje, umjesto da ih sakrije među slikama ili grafikama. Slijedeći minimalistički i jednostavan pristup, naljepnica pokazuje samo stvarne karakteristike tih prirodnih vina kakve se mogu primijetiti u bilježnici enologa.

Knjiga

ZhuZi Art

Knjiga Nanjing Zhuzi Art Museum objavljuje seriju izdanja knjiga za sakupljena djela tradicionalne kineske kaligrafije i slike. Svojom dugom istorijom i elegantnom tehnikom, tradicionalne kineske slike i kaligrafija njeguju se zbog svoje visoko umetničke i praktične privlačnosti. Pri dizajniranju kolekcije korišteni su apstraktni oblici, boje i linije za stvaranje dosljedne senzualnosti i isticanje praznog prostora u skici. Napor se poklapa s umjetnicima u tradicionalnim stilovima slikanja i kaligrafije.

Fotografija

The Japanese Forest

Fotografija Japanska šuma preuzeta je iz japanske religiozne perspektive. Jedna od japanskih drevnih religija je animizam. Animizam je vjerovanje da i nečovječna bića, mrtva priroda (minerali, artefakti itd.) I nevidljive stvari također imaju namjeru. Fotografija je slična ovoj. Masaru Eguchi snima nešto što stvara osjećaj u temi. Drveće, trava i minerali osjećaju životnu volju. Pa čak i artefakti poput brana koji su u prirodi dugo ostajali osjećaju volju. Baš kao što vidite netaknutu prirodu, budućnost će vidjeti i sadašnju scenografiju.

Kolekcija Kozmetike

Woman Flower

Kolekcija Kozmetike Ova kolekcija inspirirana je pretjeranim stilovima odjeće srednjovjekovnih europskih dama i oblicima ptičje perspektive. Dizajner je izvukao oblike ove dvije i iskoristio ih kao kreativne prototipove i u kombinaciji s dizajnom proizvoda stvorio jedinstveni oblik i modni smisao, pokazujući bogatu i dinamičnu formu.