Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urbana Obnova

Tahrir Square

Urbana Obnova Trg Tahrir je okosnica egipatske političke istorije i stoga je oživljavanje njegovog urbanog dizajna politički, okolišni i društveni desideratum. Glavni plan uključuje zatvaranje nekih ulica i njihovo spajanje na postojeći trg bez da remeti prometni tok. Tada su stvorena tri projekta koja su sadržala rekreacijske i trgovačke funkcije, kao i spomen obilježje moderne političke povijesti Egipta. Plan je uzeo u obzir dovoljan prostor za mjesta za šetnju i sjedenje i visok omjer zelene površine za unošenje boja u grad.

Javni Trg

Brieven Piazza

Javni Trg Inspiracija ovog dizajna je naklonost za jednostavnost i uvid u mondrijsku apstrakciju i simboliku s dozom karaktera i autentičnosti označene u povijesnoj kaligrafiji Square Kufic. Ovaj je dizajn manifestacija koherentne fuzije između stilova koji zagovaraju poruku da postoji mogućnost miješanja različitih naizgled oprečnih stilova u pogledu promatranja golim okom, dok bi pri kopanju duboko u filozofiju iza njih postojale sličnosti koje bi rezultirale koherentnim umjetničkim djelom koje privlačan je izvan očiglednog razumijevanja.

Agencija Za Nekretnine

The Float

Agencija Za Nekretnine U ovom projektu projektiramo arhitekturu, enterijer i pejzaž. Slučaj je „Agencija za prodaju nekretnina“, ime nekretnine je [Sky villa], pa koncepciju zamislite s time i nazivom slučaja kao polazištem. A projekt se nalazi u središtu Xiamen, uvjeti oko baze su nepovoljni, postoje stari stanovi i gradilište, nasuprot je škola, nije okružen krajolikom. Na kraju, konceptom [Float], prodajni centar izvucite na visinu od 2F i stvorite vlastiti krajolik, bazen na nivou zaliha, tako da prodajni centar voli plutati u vodi, a posjetitelji obilaze velike površine bare i preko prizemlja prodajnog ureda prošećite do stražnjih stepenica i idite do prodajne dvorane. Konstrukcija je čelična konstrukcija, dizajn zgrade i dizajn enterijera traže integraciju i jedinstvo u tehnici.

Kuća

Geometry Space

Kuća Ovaj projekt je vila projekt smješten u [SAC Beigan Hill International Arts Center] u šangajskom predgrađu, postoji umjetnički centar u zajednici, pruža brojne kulturne aktivnosti, vila može biti ured ili studio ili dom, centar za zaštitu zajednice ima veliku površinu jezera , ovaj model je direktno uz jezero. Posebnosti zgrade su unutarnji prostor bez ikakvih stupova, koji daje najveću varijabilnost i kreativnost u dizajnu unutarnjem prostoru, ali i zbog slobode i varijabilnosti prostora, unutarnje strukture, tehnika dizajna je više varijabilna, proširiva se geometrija stvara unutarnji prostor, također u skladu s kreativnim idejama koje vodi [Art Center]. Podijeljena razina građevine i glavno stubište nalaze se na sredini unutarnjeg prostora, dok su lijeva i desna strana stubišta podijeljena na dvije etaže, tako da je ukupno pet različitih unutarnjih stubišta koje povezuju prostor.

Agencija Za Nekretnine

The Ribbon

Agencija Za Nekretnine Kao što je "Ples trake", sa otvorenim prostornim razmjerima, cjelokupni prostor je bijel, iskoristite koncept objavljivanja namještaja, oblikujte odnos koji povezuje sa prostorom, najviše je poseban odnos zida i ormarića, integrirajte se stol sa stropom i tlom, namjerno izbiti presjek nepravilne geometrije, ne samo da prekrivaju preveliku količinu nedostataka snopa, već pokazuju i moderni stvarni koncept, pokazujući apstraktnu ideju vrpce u obliku krivulje kroz odraz svjetlosti.

Centar Za Prodaju Nekretnina

MIX C SALES CENTRE

Centar Za Prodaju Nekretnina To je centar za prodaju nekretnina. Izvorni arhitektonski oblik je staklena kvadratna kutija. Cjelokupni dizajn enterijera može se vidjeti s vanjske strane zgrade, a dizajn enterijera u potpunosti se odražava visinom zgrade. Postoje četiri funkcionalna područja, područje multimedijskog prikaza, područje prikaza modela, sofa za pregovaranje i područje prikaza materijala. Četiri funkcionalna područja izgledaju raspršeno i izolirano. Stoga smo primijenili vrpcu za spajanje cijelog prostora kako bismo postigli dva dizajnerska koncepta: 1. povezivanje funkcionalnih područja 2. Formiranje nadmorske visine zgrade.