Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba Dizajna / Prodaje

dieForm

Izložba Dizajna / Prodaje I dizajn i novi operativni koncept čine izložbu "dieForm" tako inovativnom. Svi proizvodi virtualnog izloga fizički su izloženi. Posjetitelji se odvlače od proizvoda ni od strane reklama ni prodajnog osoblja. Dodatne informacije o svakom proizvodu mogu se naći na multimedijalnim zaslonima ili putem QR koda u virtualnom salonu (aplikacija i web stranice), gdje se proizvodi mogu naručiti i na licu mjesta. Koncept omogućava da se predstavi uzbudljiva ponuda proizvoda istovremeno naglašavajući proizvod, a ne brend.

Dizajn Štanda Na Globalnom Sajmu Za Toyota

The Wave

Dizajn Štanda Na Globalnom Sajmu Za Toyota Inspiriran japanskim principom "aktivne smirenosti", dizajn kombinira racionalne i emocionalne elemente u jednu cjelinu. Arhitektura spolja izgleda minimalistički i smireno. Ipak možete osjetiti ogromnu silu koja zrači iz njega. Pod njegovom čarolijom vi radoznalo klizite u unutrašnjost. Jednom unutra, nađete se u iznenađujućem okruženju prepunom energije i ispunjenih velikim medijskim zidovima koji prikazuju energične, apstraktne animacije. Na ovaj način štand postaje posjetiocima nezaboravan doživljaj. Koncept prikazuje asimetričnu ravnotežu koju nalazimo u prirodi i u srcu japanske estetike.

Trgovina

Family Center

Trgovina Postoji nekoliko razloga zbog kojih sam ogradio dugački (30 metara) prednji zid. Prvo, bilo je to što je uzvisina postojeće zgrade zaista neugodna, i nisam imao dozvolu da je dodirnem! Drugo, zatvarajući prednju fasadu, stekao sam unutra 30 metara zida. Prema mojoj dnevnoj studiji opservacijske statistike, većina kupaca odlučila je ući u trgovinu samo iz radoznalosti i vidjeti što se događa iza ove fasade Radoznali oblici.

Restoran

Lohas

Restoran Brojač pobune urbanom ritmu. Baza se nalazi na prometnoj raskrsnici. Cjelokupni prostorni plan ima za cilj stvoriti blagi i ustaljeni tempo, kao da potiče vrijeme za usporavanje i u ovom brzom gradskom životu za uživanje u svakom trenutku ovdje i sada. Otvoreni prostor, kako je formiran, srednjim planiranjem, dijeli prostor na temelju različitih funkcionalnosti. Zasloni slični totemu dodaju nježnom prostornom ambijentu neku urođenu razigranost.

Restoran

pleasure

Restoran Zadovoljstvo živjeti umjetničkim životom. Proširenje i nastavak. Preko produženja oblika stropa i podnih prostranstava, i njihove konzistentne obrise kontura, koja se ovdje uspravlja ili zatamnjuje, odražava se sila djelovanja koja obuhvaća vrhove i doline u životu. Dok slojeviti ambijent teče i pretvara se u akciju, slike ljepote pričaju se u prostoru. Svemirska kabina je tečna i prozirna, istovremeno zadržavajući odjeljke raznih odjeljaka. Uz genijalan raspored prostora, privatnost može postojati i u odjeljcima.

Rezidencija

nature

Rezidencija Ovaj je dom dizajniran za par. Povratak prirodi. Ljudi su spremni više izaći, biti na otvorenom ili dopustiti prirodi da bude dio života, kako bi priroda mogla da obogati rječnik kuće. Jednostavno pustite prirodu i vozite se na njoj. Bogati i raznoliki elementi, koji prikazuju kako odvojenost može postojati pored guste složenosti, slično kao višestruki oblici cvijeća, koji će se na kraju sam donijeti nakon konačnog izbora nakon mnogo razmišljanja.