Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kutija Za Patike

BSTN Raffle

Kutija Za Patike Zadatak je bio dizajnirati i proizvesti akcijsku figuru za Nike cipelu. Budući da ova cipela kombinira dizajn bijele zmijske kože sa svijetlo zelenim elementima, bilo je jasno da će akciona figura biti kontorcionista. Dizajneri su za vrlo kratko vrijeme skicirali i optimizirali figuru kao akcionu figuru u stilu poznatih akcionih heroja. Zatim su osmislili mali strip sa pričom i proizveli ovu figuru u 3D štampi sa visokokvalitetnom ambalažom.

Podrška Kampanji I Prodaji

Target

Podrška Kampanji I Prodaji U 2020. godini, Brainartist pokreće međumedijsku kampanju za klijenta Steitz Secura kako bi stekao nove kupce: sa visoko individualiziranom porukom kao ciljanom kampanjom postera što bliže kapiji potencijalnih kupaca i individualiziranom slanjem pošte s odgovarajućom cipelom iz tekuća zbirka. Primalac dobija odgovarajući parnjak kada zakaže sastanak sa prodajnim osobljem. Cilj kampanje je bio da se Steitz Secura i "podudarna" kompanija predstave kao savršen par. Brainartist je razvio kompletnu vrlo uspješnu kampanju.

Moped

Cerberus

Moped Za buduća vozila poželjna su značajna poboljšanja u dizajnu motora. Ipak, i dalje postoje dva problema: efikasno sagorevanje i lakoća korišćenja. Ovo uključuje razmatranje vibracija, upravljanja vozilom, dostupnosti goriva, srednje brzine klipa, izdržljivosti, podmazivanja motora, obrtnog momenta radilice i jednostavnosti i pouzdanosti sistema. Ovo otkriće opisuje inovativni 4-taktni motor koji istovremeno pruža pouzdanost, efikasnost i niske emisije u jednom dizajnu.

Drvena Igračka

Cubecor

Drvena Igračka Cubecor je jednostavna, ali zamršena igračka koja izaziva dječiju moć razmišljanja i kreativnosti te ih upoznaje s bojama i jednostavnim, komplementarnim i funkcionalnim elementima. Pričvršćivanjem malih kockica jedna na drugu, set će biti kompletan. U dijelovima se koriste razne jednostavne veze uključujući magnete, čičak trake i igle. Pronalaženje veza i njihovo međusobno povezivanje dovršava kocku. Također jača njihovo trodimenzionalno razumijevanje uvjeravajući dijete da završi jednostavnu i poznatu knjigu.

Abažur

Bellda

Abažur Viseći abažur koji se lako postavlja i jednostavno stane na bilo koju sijalicu bez potrebe za bilo kakvim alatom ili električnom stručnošću. Dizajn proizvoda omogućava korisniku da je jednostavno stavi i skine sa sijalice bez puno truda da stvori vizuelno ugodan izvor rasvjete u budžetu ili privremenom smještaju. Budući da je funkcionalnost ovog proizvoda ugrađena u njegovu formu, cijena proizvodnje je slična onoj za običnu plastičnu saksiju. Mogućnost personalizacije prema ukusu korisnika slikanjem ili dodavanjem bilo kakvih ukrasnih elemenata stvara jedinstven karakter.

Marketinški Materijal Događaja

Artificial Intelligence In Design

Marketinški Materijal Događaja Grafički dizajn pruža vizualni prikaz kako umjetna inteligencija može postati saveznik dizajnerima u bliskoj budućnosti. Pruža uvid u to kako AI može pomoći u personalizaciji iskustva za potrošača i kako je kreativnost na nišanu umjetnosti, nauke, inženjeringa i dizajna. Konferencija umjetne inteligencije u grafičkom dizajnu je trodnevni događaj u San Francisku, Kalifornija u novembru. Svaki dan postoji radionica dizajna, razgovori različitih govornika.