Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Strukturalni Prsten

Spatial

Strukturalni Prsten Dizajn uključuje metalnu konstrukciju okvira u kojoj se druzy drži tako da se naglašava kako kamen, tako i metalna konstrukcija okvira. Konstrukcija je prilično otvorena i osigurava da je kamen zvijezda dizajna. Nepravilan oblik druze i metalnih kuglica koje drže strukturu unosi malo mekoće u dizajn. To je podebljano, oštro i nosivo.

Oglašavanje

Insect Sculptures

Oglašavanje Svaki je komad ručno izrađen za stvaranje skulptura insekata inspirisanih njihovim okruženjem i hranom koju jedu. Umjetničko djelo korišteno je kao poziv na akciju putem web stranice Doom koja također identificira specifične kućne štetočine. Elementi korišteni za ove skulpture izvirani su iz drva smeća, deponija smeća, riječnih korita i super marketa. Jednom kada se svaki insekt sastavi, fotografirali su ga i retuširali u fotoshopu.

Sladoled

Sister's

Sladoled Ovo pakovanje je dizajnirano za kompaniju Sisters Ice Cream. Dizajnerski tim pokušao je upotrijebiti tri dame koje podsećaju na proizvođače ovog proizvoda, u obliku veselih boja koje proizlaze iz ukusa svakog sladoleda. Za svaki oblik dizajna oblik kose sladoleda koristi se kao kosa lika koji predstavlja zanimljivu i novu sliku ambalaže za sladoled. Ovaj je dizajn u svom novom obliku privukao veliku pažnju među konkurentima i ostvario veliku prodaju. Dizajn pokušava stvoriti originalno i kreativno pakovanje.

Boca

Herbal Drink

Boca Osnova njihovog koncepta je emocionalni element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je prema kupčevim osjećajima i osjećajima, oni služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Njihovo pakovanje izražava efekte ekstrakata plana, šarene šare koje su direktno ispisane na bijeloj porculanskoj bočici koja podsjeća na oblik cvijeća. Vizualno naglašava sliku prirodnog proizvoda.

Limenka Za Vino

Essenzza

Limenka Za Vino Dizajn vina, zemlja porekla i grad je posvetio veliku pažnju. Traži u minijaturnim i tradicionalnim slikama. Vrijedni motivi otkrili su da bi se to postiglo, to znači da je tradicionalni dizajn boca za vino bio vrlo učinkovit. Motiv koji je korišten u dizajnu, arabeske. Ovi motivi izvedeni iz iransko lakirane slike. Dizajn pokušava stvoriti originalne i kreativne dizajne i nastoji stvoriti dizajn s unutarnjim značenjem i nositi važnu poruku.

Pakovanje Soka

Pure

Pakovanje Soka Osnova za koncept Čisti sok je emocionalan element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je prema kupčevim osjećajima i osjećajima, oni služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Pakovanje izražava efekte voćnih ekstrakata, šarene obrasce direktno otisnute na staklenoj bočici koja podsjeća na oblik voća. Vizualno naglašava sliku prirodnih proizvoda.