Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Zgrada

Flexhouse

Stambena Zgrada Flexhouse je obiteljska kuća na jezeru Zürich u Švicarskoj. Izgrađena na izazovnoj trokutastoj zemljišnoj parceli, uguranoj između željezničke pruge i lokalnog pristupnog puta, Flexhouse je rezultat prevladavanja mnogih arhitektonskih izazova: ograničenih graničnih udaljenosti i volumena građevine, trokutastog oblika parcele, ograničenja u vezi s lokalnom vernakularom. Rezultirajuća zgrada sa svojim širokim staklenim zidovima i bijelom fasadom nalik vrpci toliko je lagana i pokretna da nalikuje futurističkom brodu koji je uplovio iz jezera i pronašao prirodno mjesto za pristajanje.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub Postavljen među planinama i jezerima u živopisnoj središnjoj Švicarskoj, 6280.ch coworking hub je odgovor na rastuću potrebu za fleksibilnim i pristupačnim radnim prostorima u ruralnim područjima Švicarske. Nudi lokalnim freelancerima i malim poduzećima suvremeni radni prostor s interijerima koji crpe inspiraciju iz mjesta bukolika mjesta i odaju počast svojoj industrijskoj prošlosti, istovremeno čvrsto prihvaćajući prirodu radnog vijeka 21. stoljeća.

Uredski Dizajn

Sberbank

Uredski Dizajn Složenost ovog projekta bila je osmisliti agilno radno mjesto ogromne veličine u vrlo ograničenom vremenskom okviru i održati fizičke i emocionalne potrebe uredskih korisnika uvijek u središtu dizajna. S novim dizajnom ureda, Sberbank je postavila prve korake ka modernizaciji koncepta njihovog radnog mjesta. Novi dizajn ureda omogućuje osoblju da izvršava svoje zadatke u najprikladnijem radnom okruženju i uspostavlja potpuno novi arhitektonski identitet za vodeću financijsku instituciju u Rusiji i Istočnoj Europi.

Ured

HB Reavis London

Ured Dizajnirano prema IWBI-jevom WELL Building Standardu, sjedište HB Reavis UK ima za cilj promovirati projekt temeljen na projektu koji potiče razbijanje silosa u odjelima i čini rad preko različitih timova jednostavnijim i pristupačnijim. Slijedeći WELL Building Standard, dizajn radnog mjesta također je namijenjen rješavanju zdravstvenih problema povezanih sa modernim uredima, kao što su nedostatak mobilnosti, loše osvjetljenje, loša kvaliteta zraka, ograničeni izbor hrane i stres.

Kuća Za Odmor

Chapel on the Hill

Kuća Za Odmor Nakon što su zapušteno stajali više od 40 godina, raspadnuta metodistička kapela na sjeveru Engleske pretvorena je u kuću za samostalan boravak za 7 osoba. Arhitekti su zadržali izvorne karakteristike - visoki gotički prozori i glavna dvorana za sastanke - pretvarajući kapelu u skladan i udoban prostor preplavljen dnevnom svetlošću. Ova zgrada iz 19. veka nalazi se na seoskom selu u Engleskoj sa panoramskim pogledom na brda i prelepe krajolike.

Ured

Blossom

Ured Iako se radi o poslovnom prostoru, koristi smjelu kombinaciju različitih materijala, a zelena struktura sadnje daje osjećaj perspektive tokom dana. Dizajner pruža samo prostor, a vitalnost prostora i dalje ovisi o vlasniku, koristeći snagu prirode i jedinstveni stil dizajnera! Ured više nije jedna funkcija, dizajn je raznolikiji, pa će se koristiti u velikom i otvorenom prostoru za stvaranje različitih mogućnosti između ljudi i okoliša.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.