Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Grafika Za Kuću Za Odmor

SAKÀ

Grafika Za Kuću Za Odmor PRIM PRIM studio kreirao je vizualni identitet za kuću SAKÀ, uključujući: naziv i dizajn logotipa, grafiku za svaku sobu (dizajn simbola, obrasce pozadina, nacrte za slike na zidu, jastučiće i sl.), Dizajn web stranica, razglednice, značke, vizitkade i pozivnice. Svaka soba u pansionu SAKÀ predstavlja drugačiju legendu povezanu s Druskininkajom (turističkim gradom u Litvi u kojem se nalazi kuća) i okolinom. Svaka soba ima svoj simbol kao ključnu riječ iz legende. Te se ikone pojavljuju u unutrašnjoj grafici i drugim objektima formirajući njen vizualni identitet.

Prostirka

Folded Tones

Prostirka Tepisi su inherentno ravni, cilj je bio osporiti ovu jednostavnu činjenicu. Iluzija o trodimenzionalnosti postiže se sa samo tri boje. Raznolikost tonova i dubina prostirke ovisi o širini i gustoći pruga, a ne o velikoj paleti boja koje se mogu uskladiti s određenim prostorom, omogućavajući fleksibilnu upotrebu. Odozgo ili daleko, prostirka podsjeća na presavijeni lim. Međutim, dok sjedite ili leži na njemu, iluzija nabora možda neće biti vidljiva. To dovodi do upotrebe jednostavnih ponavljajućih linija koje se mogu uživati kao apstraktni uzorak izbliza.

Haljina

Nyx's Arc

Haljina Kad svjetlost prodire kroz prozore sa finim nivoom, stvoriće razinu estetske rasvjete, osvjetljenja kako bi ljude dovela u sobu kad je tajnovit i miran um, kao Nyx s misterioznim i tihim, korištenjem laminiranih tkanina i uviti kako bi se zataškalo takvo tumačenje ljepote.

Ogrlica

Extravaganza

Ogrlica Elegantni collier inspirisan ruffovima, drevnim ukrasima za vrat koji možete vidjeti na mnogim prelijepim slikama XVI i XVII vijeka. Karakterizira ga moderan i moderan dizajn, pojednostavljuje tipičan stil ruffova koji ga pokušavaju učiniti modernim i suvremenim. Sofisticirani učinak koji daje eleganciju korisniku, koristeći crne ili bijele boje omogućuje mnoštvo kombinacija modernog i čistog dizajna. Jednodijelna ogrlica, fleksibilna i lagana. Ne plemeniti materijal, ali visokog modnog dojmljivog dizajna koji ovaj collier čini ne samo draguljem već i novim ukrasom karoserije.

Program Dizajnerskih Događaja

Russian Design Pavilion

Program Dizajnerskih Događaja izložbe, dizajnerski konkursi, radionice, edukativno savjetovanje i izdavački projekti s ciljem promocije ruskih dizajnera i brendova u inozemstvu. Naše aktivnosti potiču dizajnere iz ruskog govornog područja da usavrše svoja znanja i vještine kroz međunarodne projekte i pomognu im da shvate svoju ulogu u dizajnerskoj zajednici, kako promovirati i učiniti njihove proizvode konkurentnima i stvoriti istinske inovacije.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Ovo je proizvod koji istovremeno služi kao funkcija i ljepota, začinjen tragom kulture i korijena. „Pozitivan i negativan“ paravan djeluje kao podesiva i pokretna barijera za privatnost koja ne ometa ili ne ometa prostor. Islamski motiv daje efekt čipke koji se oduzima i obrnuto od materijala Koriana / Smole. Slično kao i yin yang, uvijek postoji malo dobrog u lošem i uvijek malo lošeg u dobrom. Kad sunce zalazi na „Pozitivno i negativno“, zaista je sjajni trenutak, a geometrijske sjene oslikavaju sobu.