Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Zeitgeist

Sat Sat odražava zeitgeist, koji je povezan s pametnim, tehnološkim i izdržljivim materijalima. Visokotehnološko lice proizvoda predstavljeno je polu-torus karbonskim prikazom i vremenskim prikazom (rupe u svjetlu). Ugljik zamjenjuje metalni dio, kao relikt prošlosti i naglašava funkcijski dio sata. Odsustvo središnjeg dijela pokazuje da inovativna LED indikacija zamjenjuje klasični satni mehanizam. Meko pozadinsko osvjetljenje može se podesiti u skladu s omiljenom bojom njihovog vlasnika, a senzor svjetla će pratiti jačinu osvjetljenja.

Robotsko Vozilo

Servvan

Robotsko Vozilo To je projekt uslužnog vozila za ekonomiju zasnovanu na resursima, formirajući mrežu s drugim vozilima. Jedinstveni sistem omogućava međusobnu komunikaciju, što povećava efikasnost prevoza putnika, kao i povećanje efikasnosti zbog kretanja u cestovnom vlaku (smanjenje FX faktora, udaljenost između vozila). Automobil ima bespilotnu kontrolu. Vozilo je simetrično: jeftino za proizvodnju. Ima četiri okretna motocikla i mogućnost obrnutog pokreta: manevar s velikim dimenzijama. Ukrcavanje u vis poboljšava komunikaciju putnika.

Ubacivač Hrane

Food Feeder Plus

Ubacivač Hrane Food Feeder Plus ne samo da pomaže djeci da jedu sami, već znači i veću neovisnost za roditelje. Bebe ih mogu držati za sebe i sisati i žvakati nakon što zdrobite hranu koju su napravili roditelji. Food Feeder Plus ima veću, fleksibilnu silikonsku vrećicu da zadovolji rastući apetit beba. To je neophodno hranjenje koje omogućava malim djeci da sigurno istražuju i uživaju u svježoj čvrstoj hrani. Namirnice nije potrebno čistiti. Jednostavno stavite hranu u silikonsku vrećicu, zatvorite sigurnosnu bravu i bebe mogu uživati u samohranjenju svježom hranom.

Umjetna Topografija

Artificial Topography

Umjetna Topografija Veliki namještaj poput špilje Ovaj je nagrađivani projekt osvojio veliku nagradu za umjetnost u međunarodnom konkursu kontejnera. Moja ideja je izdubiti volumen unutar spremnika kako bi se izgradio amorfan prostor poput pećine. Napravljen je od samo plastičnog materijala. Oko 1000 listova mekog plastičnog materijala debljine 10 mm rezalo se u obliku konture i laminirano poput sloja. Ovo nije samo umjetnost, već i veliki namještaj. Budući da su svi dijelovi mekani poput sofe, i osoba koja ulazi u ovaj prostor može se opustiti pronalazeći mjesto pogodno za oblik svog tijela.

Unutrašnji Prostor

Chua chu kang house

Unutrašnji Prostor Akupunkturna točka ove kuće bila je spajanje zatvorenog prostora u potpuno novi vizualni tišina. Na taj način se vraća određeni povijesni i sirovi šarm kako bi se zaklonila praznina kuće. Novi smještaj završava iznenađenjem interijera u unutrašnjosti; suha i mokra kuhinja u sklopu kuhinje i blagovaona u sklopu kuhinje. Životni prostor također je prekinut impresivnim umjetničkim napadom koji je ubrzo postao električno ožičenje osobnog kućišta. Kako bi upotpunili ukupni naglasak, potrebne su kriške tople svjetlosti da se mrlje po svim zidovima u boji.

Kalendar

Calendar 2014 “Town”

Kalendar Town je komplet za izradu papira sa dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju svog sopstvenog malog grada. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.