Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Dimdim

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje Lisse Van Cauwenberge stvorio je ovo svojevrsno multifunkcionalno rješenje koje služi kao stolica za ljuljanje, a ujedno i kao kolijevka kada se dvije Dimdim-ove stolice spoje zajedno. Svaka stolica za ljuljanje je sačinjena od drveta sa čeličnim nosačima i završena je furnirom od oraha. Dvije stolice se mogu montirati jedna na drugu uz pomoć dvije skrivene stezaljke ispod sjedala i tako se formira kolijevka za bebe.

Broš

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broš Karakter i vanjski oblik predmeta omogućuju promjenu novog dizajna ukrasa. U živahnoj prirodi jedno se razdoblje mijenja u drugo. Proljeće slijedi zima, a jutro dolazi poslije noći. Mijenjaju se i boje kao i atmosfera. Ovaj princip zamjene, izmjenjivanje slika prenose se u ukrase «Azijske metamorfoze», zbirke u kojoj se u jednom objektu odražavaju dvije različite države, dvije nesputane slike. Pokretni elementi konstrukcije omogućuju promjenu karaktera i izgleda ukrasa.

Kolekcija Šminke

Kjaer Weis

Kolekcija Šminke Dizajn kozmetičke linije Kjaer Weis destilira osnove ženske šminke na njena tri bitna područja primjene: usne, obrazi i oči. Dizajnirali smo kompaktne oblike koji bi zrcalili karakteristike koje će ih koristiti za poboljšanje: vitke i duge za usne, velike i četvrtaste za obraze, male i okrugle za oči. Zanimljivo, zglobovi se okreću inovativnim bočnim pokretom, navijajući poput krila leptira. U potpunosti se ponovo pune, već se ponovo pune, nego se recikliraju.

Analogni Sat

Kaari

Analogni Sat Ovaj dizajn je zasnovan na standardnom 24-satnom analognom mehanizmu (polučasovna ruka u satu). Ovaj dizajn je opremljen sa dva ureza u obliku luka. Kroz njih se mogu vidjeti ruci sata i minute preokreta. Ruka sata (disk) podijeljena je u dva segmenta različitih boja koji, rotirajući, označavaju AM ili PM vrijeme ovisno o boji koja počinje biti vidljiva. Minutna ruka vidljiva je kroz luk većeg radijusa i određuje koji minutni utor odgovara biranju od 0-30 minuta (nalazi se na unutarnjem radijusu luka) i utoru od 30-60 minuta (nalazi se na vanjskom polumjeru).

Moderna Haljina Na Haljinu

Le Maestro

Moderna Haljina Na Haljinu Le Maestro revolucionira haljinu cipele ugrađujući titanijsku matricu s matricom s direktnim metalnim sinterom (DMLS). 'Matrična peta' smanjuje vizuelnu masu dijela pete i pokazuje strukturnu cjelovitost cipela haljine. Da bi upotpunila elegantan vamp, od visokog zrna kože koristi se izraziti asimetrični dizajn gornjeg dijela. Integriranje dijela pete u gornji dio sada je sastavljeno u glatku i profinjenu siluetu.

Istraživačko Markiranje

Pain and Suffering

Istraživačko Markiranje Ovaj dizajn istražuje patnju u različitim slojevima: filozofskim, društvenim, medicinskim i naučnim. Iz mog osobnog gledišta da patnja i bol dolaze u mnogim licima i oblicima, filozofskim i znanstvenim, kao svoju osnovu odabrao sam humanizaciju patnje i boli. Proučavao sam analogije između simbiotske prirode i simbiotske u ljudskim odnosima i iz ovog istraživanja stvorio sam likove koji vizuelno predstavljaju simbiotske odnose između patnje i patnje i između bola i onoga koji boluje. Ovaj je dizajn eksperiment, a gledatelj je tema.