Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetna Topografija

Artificial Topography

Umjetna Topografija Veliki namještaj poput špilje Ovaj je nagrađivani projekt osvojio veliku nagradu za umjetnost u međunarodnom konkursu kontejnera. Moja ideja je izdubiti volumen unutar spremnika kako bi se izgradio amorfan prostor poput pećine. Napravljen je od samo plastičnog materijala. Oko 1000 listova mekog plastičnog materijala debljine 10 mm rezalo se u obliku konture i laminirano poput sloja. Ovo nije samo umjetnost, već i veliki namještaj. Budući da su svi dijelovi mekani poput sofe, i osoba koja ulazi u ovaj prostor može se opustiti pronalazeći mjesto pogodno za oblik svog tijela.

Unutrašnji Prostor

Chua chu kang house

Unutrašnji Prostor Akupunkturna točka ove kuće bila je spajanje zatvorenog prostora u potpuno novi vizualni tišina. Na taj način se vraća određeni povijesni i sirovi šarm kako bi se zaklonila praznina kuće. Novi smještaj završava iznenađenjem interijera u unutrašnjosti; suha i mokra kuhinja u sklopu kuhinje i blagovaona u sklopu kuhinje. Životni prostor također je prekinut impresivnim umjetničkim napadom koji je ubrzo postao električno ožičenje osobnog kućišta. Kako bi upotpunili ukupni naglasak, potrebne su kriške tople svjetlosti da se mrlje po svim zidovima u boji.

Kalendar

Calendar 2014 “Town”

Kalendar Town je komplet za izradu papira sa dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju svog sopstvenog malog grada. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Savremeni Qipao

The Remains

Savremeni Qipao Inspiracija je iz kineskih relikvija, „Keramika“ je najpopularnija zastupljenost koja je najpopularnija bez obzira na kralja i ljude. U mojoj studiji i danas su osnovni kineski estetski standardi mode i Feng Shui (dizajn enterijera i okoliša) nepromijenjeni. Vole vidi, prolaze i žele. Želio bih dizajnirati Qipao kako bi implikaciju i značajku keramike prenio iz stare dinastije u suvremenu modu. I provocira ljude koji su zaboravljeni na svoju kulturu i nacionalnost kad god smo mi u generaciji.

Restoran

Osaka

Restoran Smješten u susjedstvu Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazil), Osaka s ponosom pokazuje svoju arhitekturu, nudeći intiman i ugodan ambijent u svojim različitim prostorima. Vanjska terasa pored ulice ulaz je u zeleno i moderno dvorište, spoj interijera, eksterijera i prirode. Privatna i profinjena estetika materijalizirana je korištenjem prirodnih elemenata poput drveta, kamenja, željeza i tekstila. Lamella krovni sustav s prigušenom rasvjetom i rešetkama od drva pažljivo su proučavani kako bi se dovršio usklađujući dizajn enterijera i stvorili različiti ambijenti.

Pogon Za Ispitivanje Vina

Grapevine House

Pogon Za Ispitivanje Vina Kućica vinove loze u obliku apstraktnog grožđa koje se gotovo slobodno čeka oko vinograda. Njegov glavni nosivi element koji je generiran digitalno proizvedenom kolonom predstavlja omaž starom korijenu vinove loze. Prednji dio kuće Grapevine otvoren je u svim smjerovima i omogućava neposredan pejzažni doživljaj vinograda. Na ovaj način treba omogućiti vizuelno poboljšanje ukusa svih ispitnih vina.