Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni Prostor

Ideaing

Izložbeni Prostor Ovo je poslovna izložbena dvorana na Guangzhou Design Week-u 2013. koju je dizajnirala kompanija C&C Design Co., Ltd. QR kôd prikazan na svjetlosnoj kutiji su web poveznice poduzeća. U međuvremenu, dizajneri se nadaju da izgled cijele zgrade može kod ljudi stvoriti osjećaj pun vitalnosti, i stoga pokazuje kreativnost koju dizajnerska kompanija posjeduje, odnosno "duh neovisnosti i ideju slobode" koju zagovaraju .

Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misao kao prevoditelj za slijepe osobe. Ovu tkaninu mogu čitati osobe dobrog vida i ona je namijenjena njima da pomognu slijepim osobama koje počinju gubiti vid ili imaju problema sa vidom; kako biste naučili brajev sistem sa prijateljskim i uobičajenim materijalom: tkaninom. Sadrži abecedu, brojeve i interpunkcijske znakove. Nisu dodate boje. To je proizvod sive boje kao princip percepcije svjetlosti. To je projekt s društvenim značenjem i nadilazi komercijalni tekstil.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja se smatra predstavnikom digitalne upotrebe u armaturnom sektoru kombinira tehnologiju s dizajnom kako bi naglasila digitalno dizajnersko doba. Slavine koje nemaju zasebnu ručku privlače sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda, presudne su da budu jedinstvene u vlažnim prostorima. Tasteri za dodirni zaslon tvrtke Electra nude korisnicima više ergonomskog rješenja. „Eco Mind“ slavine pružaju korisniku maksimalnu efikasnost u uštedi. Ova osobina posebno doprinosi budućim generacijama

Uredski Prostor

C&C Design Creative Headquarters

Uredski Prostor Kreativno sjedište kompanije C&C Design nalazi se u postindustrijskoj radionici. Njegova zgrada pretvorena je iz tvornice crvene cigle u šezdesetim godinama. S obzirom na zaštitu trenutne situacije i istorijsko pamćenje zgrade, tim dizajnera potrudio se da izbjegne oštećenja originalne građevine u unutrašnjem uređenju. U dizajniranju enterijera koristi se mnogo jele i bambusa. Otvaranje i zatvaranje i preinaka prostora pametno su zamišljeni. Dizajn rasvjete za različite regije odražava različite vizualne atmosfere.

Ulična Klupa

Ola

Ulična Klupa Ova klupa, dizajnirana prema strategijama ekološkog dizajna, podiže ulični namještaj na novu razinu. Jednako kao kod kuće u gradskom ili prirodnom okruženju, fluidne linije stvaraju različite mogućnosti sjedenja unutar jedne klupe. Korišteni materijali su reciklirani aluminij za podlogu i čelik za sjedište, odabrani zbog svojih svojstava koja se mogu reciklirati i izdržljiva; ima svijetlu i otpornu završnu obradu praškastom pločom, idealnu za vanjsku upotrebu u svim vremenskim uvjetima. Dizajnirali su ih u Mexico Cityju Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman i Karime Tosca.

Slavina

Amphora

Slavina Serija Amfora dizajnirana je za povezivanje prošlosti i budućnosti i daje priliku da se iskuse osnovni i funkcionalni oblici drevnih vremena. Danas nije bilo lako učiniti pristupnom vodom svoju izvornu vodu. Neuobičajeni oblik slavine dolazi iz stoljeća prije danas, ali njena patrona za uštedu vode donosi sutra. Slavina retro dizajnirana od uličnih fontana drevnih vremena i unosi estetiku u vaše kupaonice.