Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Drop

Stolić Za Kavu Drop koji pažljivo proizvode majstori od drveta i mramora; sastoji se od lakiranog tijela na čvrstom drvetu i mramoru. Specifična tekstura mramora razdvaja sve proizvode jedni od drugih. Svemirski dijelovi stolića za kavu pomažu u organizaciji pribora za male kuće. Još jedno važno svojstvo dizajna je lakoća pokreta koja pružaju skriveni točkovi smješteni ispod karoserije. Ovaj dizajn omogućava stvaranje različitih kombinacija sa mramornim i bojama alternativa.

Radni Stol

Timbiriche

Radni Stol Dizajn izgleda kako odražava kontinuirano promjenjiv život suvremenog čovjeka u polivalentnom i inventivnom prostoru koji s jednom površinom usklađenom odsustvom ili prisustvom komada drveta koji klizi, uklanjaju ili postavljaju pruža bezbroj mogućnosti organiziranja predmeta u radnom prostoru, osiguravajući stalnost u prilagođenim stvorenim mjestima i odgovaraju na potrebe svakog trenutka. Dizajneri su inspirisani tradicionalnom timbiriche igrom, preuređujući suštinu smještaja matrice osobnih pokretnih točaka koje pruža razigran prostor radnom mjestu.

Prilagodljivi Tepih

Jigzaw Stardust

Prilagodljivi Tepih Prostirke su izrađene u obliku romba i šesterokuta, koje se lako postavljaju jedna pored druge sa površinom protiv klizanja. Savršeno za pokrivanje poda, pa čak i zidova za smanjenje uznemirujućih zvukova. Komadi dolaze u dvije različite vrste. Komadi svijetlo ružičaste boje ručno su vezani u NZ vunu s izvezenim linijama od banana vlakana. Plavi komadi su otisnuti na vunu.

Električna Gitara

Eagle

Električna Gitara Eagle predstavlja novi koncept električne gitare temeljen na laganom, futurističkom i skulpturalnom dizajnu, s novim dizajnerskim jezikom inspirisanim u Streamline i Organic filozofiji dizajna. Oblik i funkcija objedinjeni u cjelini s uravnoteženim proporcijama, preplitanim volumenima i elegantnim linijama s osjećajem protoka i brzine. Vjerovatno jedna od najlakših električnih gitara na stvarnom tržištu.

Privjesna Svjetiljka

Space

Privjesna Svjetiljka Dizajner ovog privjeska bio je inspirisan eliptičnom i paraboličnom orbitrom asteroida. Jedinstveni oblik svjetiljke definiran je anodiziranim aluminijskim stupovima koji su precizno raspoređeni u 3D otisnutom prstenu, stvarajući savršenu ravnotežu. Nijansa bijelog stakla u sredini usklađuje se s polovima i dodaje joj sofisticirani izgled. Neki kažu da svjetiljka podsjeća na anđela, drugi misle da izgleda kao graciozna ptica.

Set Za Kuhanje Vatre

Firo

Set Za Kuhanje Vatre FIRO je multifunkcionalni i prenosivi set za kuhanje od 5 kg za svaku otvorenu vatru. Pećnica sadrži 4 posude, pričvršćene za uklanjanje na konstrukciju tračnica s okretnom potporom za održavanje razine hrane. Tako se FIRO lako i sigurno može koristiti kao ladica bez prosipanja hrane, dok pećnica leži na pola puta u vatri. Posude se koriste u svrhu kuhanja i prehrane, a rukuje se alatom za pribor koji obrubljuje sa svake strane posude kako bi ih držao u džepovima za temperaturnu izolaciju dok su vrući. Takođe uključuje ćebe, ujedno i torbu u kojoj se nalazi svu korisnu opremu.