Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Centar

Shuimolanting

Prodajni Centar Kineski stil ovog slučaja prihvaća tamno crveni mleveni kamen od kafe na tržištu i prazno prirodnog osvjetljenja poda, tvoreći kontrast svjetla i sjene, virtualnog i stvarnog. Virtuelne i aluminijske rešetke od drveta, bakarni komadi listova likovnog lotosa u mestu s vodenim bojama i kineska umetnička instalacija strukture karaktera u području odmora točka su "dvorane orhideja s tintom"; slučaj. Konkretno, upotreba novih materijala od malih boginja, u običnom naglasku izvanredna, ali i domišljato smanjuje troškove površine.

Kupatilo Izlog

Agape

Kupatilo Izlog Da bismo se razlikovali od običnog izložbenog prostora, taj prostor definiramo kao pozadinu koja može naglasiti ljepotu robe. Ovom definicijom želimo stvoriti vremensku fazu da roba može sama zasjati. Takođe kreiramo vremensku os da prikažemo da je svaki proizvod koji je prikazan u ovom prostoru napravljen iz različitog vremena.

Međunarodna Škola

Gearing

Međunarodna Škola Konceptualni oblik kruga Međunarodne škole Debrecen simbolizira zaštitu, jedinstvo i zajednicu. Izgledaju različite funkcije poput povezanih zupčanika, paviljona na žici raspoređenoj na luku. Fragmentiranje prostora stvara različite prostore zajednice između učionica. Prostorno iskustvo romana i stalno prisustvo prirode pomažu učenicima u kreativnom razmišljanju i ispoljavanju svojih ideja. Staze koje vode do offsite obrazovnih vrtova i šume dovršavaju koncept kruga stvarajući uzbudljiv prijelaz između izgrađenog i prirodnog okruženja.

Privatna Rezidencija

House L019

Privatna Rezidencija U cijeloj kući korišten je jednostavan, ali sofisticiran koncept materijala i boja. Bijeli zidovi, drveni hrastovi podovi i lokalni krečnjak za kupaonice i dimnjake. Precizno izrađen detalj stvara atmosferu osjetljivog luksuza. Točno sastavljeni vidici određuju slobodno plutajući životni prostor u obliku slova L.

Ured

Studio Atelier11

Ured Zgrada se temeljila na „trokutu“ sa najjačim vizuelnim slikama izvorne geometrijske forme. Ako pogledate s visokog mjesta, možete vidjeti ukupno pet različitih trokuta. Kombinacija trokuta različitih veličina znači da "čovjek" i "priroda" igraju ulogu kao mjesta na kojem se susreću.

Stambena Kuća

Tei

Stambena Kuća Činjenica da se lagodan život nakon odlaska u mirovinu, koji čini većinu prostorija na padinama, ostvaren stalnim dizajnom na uobičajeni način. Za uživanje u bogatom okruženju. Ali ovaj put nije vila arhitektura, već lično stanovanje. Tada smo prvo započeli sa strukturom zasnovanom na tome da je u stanju da udobno provede uobičajeni život bez nerazumnosti na čitavom planu.