Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brodski Sustav Upravljanja

GE’s New Bridge Suite

Brodski Sustav Upravljanja GE modularni sistem upravljanja brodom dizajniran je tako da odgovara i velikim i laganim plovilima, pružajući intuitivnu kontrolu i jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, upravljački sustavi motora i nadzorni uređaji omogućavaju precizno upravljanje brodovima u skučenim prostorima, a istovremeno smanjuju stres na operatera jer su složene ručne kontrole zamijenjene novom tehnologijom osjetljivom na dodir. Podesivi ekran smanjuje refleksije i optimizira ergonomiju. Sve konzole imaju integrirane ručke za hvatanje za upotrebu u mračnim morima.

Vinoteka

Crombe 3.0

Vinoteka Cilj koncepta prodavnice vina Crombé bio je da kupci dožive potpuno novi način kupovine. Osnovna ideja bila je krenuti od izgleda i osjećaja skladišta, kojem smo naknadno dodali svjetlost i finoću. Iako su vina predstavljena u originalnom pakiranju, čiste linije metalnih okvira još uvijek osiguravaju poznavanje i perspektivnost. Svaka boca visi u okviru u jednakom nagibu u kojem će ih poslužiti sommelier. U stalak od 12 m nalaze se šampanjac i ormarići. Po ormariću klijenti mogu sigurno spremiti do 30 boca.

Kalendar

calendar 2013 “Safari”

Kalendar Safari je kalendar sa papirnim životinjama. Jednostavno pritisnite dijelove, preklopite i učvrstite da biste ih dovršili. Neka 2011. bude godina susreta sa divljim životinjama! Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Tržni Centar

Fluxion

Tržni Centar Inspiracija ovog programa dolazi iz brda mravinjaka koji ima jedinstvenu strukturu. Iako je unutarnja struktura brda mrava veoma složena, može izgraditi ogromno i uređeno kraljevstvo. Ovo ilustruje da je arhitektonska struktura nje krajnje racionalna. U međuvremenu, unutrašnjost gracioznih lukova brda mrava gradi impozantnu palaču koja se čini izvanrednim. Stoga dizajner koristi mudrost mrava za referencu da izgradi umjetnički i dobro izgrađen prostor kao i brda mrava.

Ulazni Sto

organica

Ulazni Sto ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sistema u kojem su svi dijelovi međusobno povezani da bi egzistirali. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijumska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledalac može pronaći iskrivljene šipke koje liče na arterije, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno ali krhko, baš kao i ljudska koža.