Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Swatchevi Boja Piva

Beertone

Swatchevi Boja Piva Beertone je prvi Pivski referentni vodič temeljen na različitim bojama piva, predstavljen u ventilatoru od staklene forme. Za prvo izdanje prikupili smo informacije iz 202 različita švajcarska piva, koja putuju po zemlji, od istoka ka zapadu, od sjevera do juga. Čitav taj proces trajao je mnogo vremena i detaljna logistika da bismo ga ostvarili, ali rezultat ove dvije strasti zajedno nas čini vrlo ponosnim i daljnja izdanja su već planirana. Živjeli!

Ime projekta : Beertone, Ime dizajnera : Alexander Michelbach, Ime klijenta : Beertone.

Beertone Swatchevi Boja Piva

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.