Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Paket Hrane

Kuniichi

Paket Hrane Tradicionalna japanska konzervirana hrana Tsukudani nije dobro poznata u svijetu. Pirjano jelo na bazi sojevog umaka, koje kombinira razne morske plodove i zemljišne sastojke. Novi paket uključuje devet naljepnica dizajniranih za modernizaciju tradicionalnih japanskih uzoraka i izražavanje karakteristika sastojaka. Novi logo marke dizajniran je s očekivanjem da će tu tradiciju nastaviti narednih 100 godina.

Med

Ecological Journey Gift Box

Med Dizajn poklon-kutije sa medom inspiriran je "ekološkim putovanjem" Shennongjia s obiljem divljih biljaka i dobrim prirodnim ekološkim okruženjem. Zaštita lokalnog ekološkog okoliša kreativna je tema dizajna. Dizajn prihvaća tradicionalnu kinesku umjetnost lutaka i sjenki kako bi pokazao lokalnu prirodnu ekologiju i pet rijetkih i ugroženih prvoklasnih zaštićenih životinja. Na ambalažnom materijalu koriste se gruba trava i drveni papir, što predstavlja koncept prirode i zaštite okoliša. Vanjska kutija može se koristiti kao izvrsna kutija za odlaganje radi ponovne upotrebe.

Infografika S Animiranim Gifom

All In One Experience Consumption

Infografika S Animiranim Gifom Projekt „Sve u jednom iskustvu“ je Infograf s velikim podacima koji prikazuje informacije poput svrhe, vrste i potrošnje posjetitelja složenih trgovačkih centara. Glavni se sadržaj sastoje od tri reprezentativna uvida koja su izvedena iz analize velikih podataka, a oni su raspoređeni odozgo prema dolje prema redoslijedu važnosti. Grafika je rađena pomoću izometrijskih tehnika i grupirana je u reprezentativnu boju svakog predmeta.

Filmski Poster

Mosaic Portrait

Filmski Poster Umjetnički film "Mozaik portret" objavljen je kao konceptni plakat. Uglavnom priča priču o djevojci koja je bila seksualno napadnuta. Bijeli obično ima metaforu smrti i simbol čednosti. Ovaj plakat odabire sakriti poruku "smrti" iza djevojčinog tihog i nježnog stanja, kako bi se istakla jača emocija iza tišine. Istovremeno, dizajner je u sliku integrirao umjetničke elemente i sugestivne simbole, izazivajući opsežnije razmišljanje i istraživanje filmskih djela.

Skulptura S Kristalnom Svjetlošću

Grain and Fire Portal

Skulptura S Kristalnom Svjetlošću Ova skulptura od organskog svjetla, sastavljena od drveta i kvarcnog kristala, koristi trajno izdvojeno drvo iz rezervnog zaliha ostarelog drveta tikovine. Drvljeno desetljećima suncem, vjetrom i kišom, drvo se zatim ručno oblikuje, brusi, spaljuje i završava u posudi za držanje LED rasvjete i korištenje kvarcnih kristala kao prirodnog difuzera. 100% prirodni nepromijenjeni kristali kvarca koriste se u svakoj skulpturi i stari su oko 280 miliona godina. Koriste se različite tehnike dorade drva, uključujući Shou Sugi Ban metod upotrebe vatre za očuvanje i kontrastnu boju.

Mobilna Aplikacija

DeafUP

Mobilna Aplikacija Gluvi pokreće važnost obrazovanja i profesionalnog iskustva za gluvu zajednicu u Istočnoj Europi. Oni stvaraju okruženje u kojem se slušni profesionalci i gluvi studenti mogu sastati i sarađivati. Suradnja će biti prirodan način za osnaživanje i motiviranje gluvih ljudi da postanu aktivniji, povećaju svoje talente, nauče nove vještine, naprave razliku.