Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Pollen

Prsten Svaki je komad interpretacija fragmenta prirode. Priroda postaje izgovor za pružanje života draguljima, igrajući se svjetlima tekstura i sjenki. Cilj je pružiti dragulju s interpretiranim oblicima jer bi ih priroda dizajnirala svojom osjetljivošću i senzualnošću. Svi su komadi ručno dovršeni kako bi poboljšali teksture i posebnosti dragulja. Stil je čist da dostigne biljnu životinjsku supstancu. Rezultat daje komad jedinstven i bezvremenski duboko povezan s prirodom.

Prilagodljivi Nakit

Gravity

Prilagodljivi Nakit Iako je u 21. stoljeću upotreba visokih savremenih tehnologija, novih materijala ili ekstremno novih oblika često nužna inovacija, Gravity dokazuje suprotno. Gravitacija je kolekcija prilagodljivog nakita koja koristi samo urezanje, vrlo staru tehniku i gravitaciju, neiscrpni resurs. Kolekcija je sastavljena od velikog broja srebrnih ili zlatnih elemenata, različitih dizajna. Svaki od njih može se povezati bisernim ili kamenjem niti i privjescima. Kolekcija tako predstavlja beskonačnost različitih dragulja.

Kolekcija Ženske Odjeće

The Hostess

Kolekcija Ženske Odjeće Diplomirana kolekcija Daria Zhiliaeva govori o ženstvenosti i muževnosti, snazi i krhkosti. Inspiracija zbirke potiče iz stare bajke iz ruske literature. Domaćica bakrene planine čarobna je zaštitnica rudara iz stare ruske bajke. U ovoj kolekciji možete vidjeti prekrasan brak ravnih linija, nadahnut minerskim uniformama, i graciozne količine ruske nacionalne nošnje. Članice tima: Daria Zhiliaeva (dizajnerica), Anastasiia Zhiliaeva (asistentica dizajnera), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Torba, Večernja Torba

Tango Pouch

Torba, Večernja Torba Tango torbica je izvanredna torba sa zaista inovativnim dizajnom. To je nosivo umjetničko djelo koje nosi ručka za ručne ručke i omogućava vam da imate slobodne ruke. U unutrašnjosti je dovoljno prostora, a konstrukcija sklopivog magneta za zatvaranje daje neočekivano lako i široko otvaranje. Torbica je napravljena od mekane kože od teleće kože s nevjerojatno ugodnim dodirom drške i natečenim bočnim umetcima, namjerno kontrastivši s više konstruiranim glavnim tijelom izrađenim od takozvane glazirane kože.

Kaput Koji Može Biti Kabriolet

Eco Furs

Kaput Koji Može Biti Kabriolet Kaput koji može biti 7-u-1 inspiriran je zaposlenim damama iz karijere koje se odlučuju za jedinstvenu, ekološku i funkcionalnu dnevnu garderobu. U njemu se stari, ali opet u trendu, ručno šivani skandinavski tekstil Rya Rug reinterpretira na moderan način što rezultira opremljenim vunenim odjevnim predmetima koji su, poput svojih krzna, u pogledu performansi. Razlika je u detaljima i ljubaznosti prema životinjama i okolišu. Tijekom godina, Eco Furs su testirani u različitim zimskim klimama Europe što je pomoglo u razvoju kvaliteta ovog kaputa i ostalih novijih komada do savršenstva.

Odjeća

Bamboo lattice

Odjeća U Vijetnamu primjenjujemo tehniku rešetki od bambusa u mnogim proizvodima kao što su čamci, namještaj, kavez za piletinu, lampioni ... Bambusove rešetke su snažne, jeftine i jednostavne za izradu. Moja je vizija stvoriti modu odjeće koja će biti uzbudljiva i graciozna, sofisticirana i šarmantna. Naneo sam ovaj detalj rešetke od bambusa na neke svoje modele pretvorbom sirove, tvrde i redovite rešetke u mekani materijal. Moji dizajni kombiniraju tradiciju sa modernim oblikom, tvrdoću rešetkastog uzorka i mekoću pijeska sitnih tkanina. Fokusiram se na formu i detalje, što šarmu i ženstvenosti donosim korisnike.