Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komercijalni Dizajn Enterijera

KitKat

Komercijalni Dizajn Enterijera Na inovativan način predstavite koncept i cjelokupnu marku kroz dizajn trgovine, posebno za kanadsko tržište i klijentelu Yorkdale. Upotreba iskustva prethodnih skočnih i međunarodnih lokacija za inoviranje i promišljanje cijelog iskustva. Napravite ultra-funkcionalnu trgovinu, koja će dobro poslužiti za veoma visok, zamršen prostor.

Ime projekta : KitKat, Ime dizajnera : Unique Store Fixtures, Ime klijenta : Unique Store Fixtures.

KitKat Komercijalni Dizajn Enterijera

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.