Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sladoled

Sister's

Sladoled Ovo pakovanje je dizajnirano za kompaniju Sisters Ice Cream. Dizajnerski tim pokušao je upotrijebiti tri dame koje podsećaju na proizvođače ovog proizvoda, u obliku veselih boja koje proizlaze iz ukusa svakog sladoleda. Za svaki oblik dizajna oblik kose sladoleda koristi se kao kosa lika koji predstavlja zanimljivu i novu sliku ambalaže za sladoled. Ovaj je dizajn u svom novom obliku privukao veliku pažnju među konkurentima i ostvario veliku prodaju. Dizajn pokušava stvoriti originalno i kreativno pakovanje.

Ime projekta : Sister's , Ime dizajnera : Azadeh Gholizadeh, Ime klijenta : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Sladoled

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.