Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Brenda

Math Alive

Identitet Brenda Dinamični grafički motivi obogaćuju učinak učenja matematike u okruženju miješanog učenja. Parabolični grafovi iz matematike inspirirali su dizajn logotipa. Slovo A i V spojeno je kontinuiranom linijom koja pokazuje interakciju između vaspitača i učenika. Prenosi poruku da Math Alive vodi korisnike da postanu čarobni klinci u matematici. Ključni vizualni elementi predstavljaju transformaciju apstraktnih matematičkih koncepata u trodimenzionalne grafike. Izazov je bio balansirati zabavno i privlačno okruženje za ciljnu publiku sa profesionalizmom kao brendom obrazovne tehnologije.

Ime projekta : Math Alive, Ime dizajnera : VISANG, Ime klijenta : VISANG Education Inc..

Math Alive Identitet Brenda

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.