Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rezač Papira

HandiShred

Rezač Papira HandiShred je prijenosni ručni stroj za uništavanje papira ne zahtijeva vanjski izvor napajanja. Dizajniran je mali i uredno tako da ga možete staviti na svoj stol, u ladicu ili aktovku koji mogu lako pristupiti i rastrgati važan dokument bilo kada i bilo gdje. Ovaj praktični uređaj za uništavanje papira odlično služi za uništavanje bilo kojeg dokumenta ili potvrde kako bi se osiguralo da su privatni, povjerljivi i bilo kakvi osobni podaci u svakom trenutku zaštićeni.

Ime projekta : HandiShred, Ime dizajnera : Yen Lau, Ime klijenta : Inform Designs Ltd..

HandiShred Rezač Papira

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.