Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Kupaonice

CATINO

Kolekcija Kupaonice CATINO je rođen iz želje da se obliku daje misao. Ova zbirka evocira poeziju svakodnevnog života kroz jednostavne elemente, koji na suvremeni način reinterpretiraju postojeće arhetipove naše mašte. Predlaže povratak u okruženje topline i čvrstine, upotrebom prirodnih šuma, obrađenih od čvrstih i sastavljenih da ostanu večne.

Ime projekta : CATINO, Ime dizajnera : Emanuele Pangrazi, Ime klijenta : Disegno Ceramica.

CATINO Kolekcija Kupaonice

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.