Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajni Set

Wavy

Čajni Set Inspirisan terasom od travertina u prirodi, Wavy je set za čaj koji će vam donijeti jedinstveno iskustvo čaja. Inovativne ručke razvijene su da udobno stanu u vaše ruke. Ako gurnete šalicu dlanovima, otkrit ćete da se otvara poput vodenog ljiljana i dovesti vas do trenutka mira.

Ime projekta : Wavy, Ime dizajnera : Patricia Sheung Ying Wong, Ime klijenta : Patricia Wong.

Wavy Čajni Set

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.