Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Marke

BlackDrop

Identitet Marke Ovo je lični projekat marke i strategije identiteta. BlackDrop je lanac prodavaonica i brend koji prodaje i distribuira kavu. BlackDrop je lični projekt koji je u početku razvijen kako bi se postavio ton i kreativni pravac za osobni freelance kreativni posao. Ovaj je identitet robne marke kreiran sa ciljem da se Aleks pozicionira kao pouzdan savjetnik za marke u startup zajednici. BlackDrop označava gladak, suvremen, transparentan startup brend koji ima za cilj postati bezvremenski, prepoznatljiv, vodeći brend.

Fotografska Serija

U15

Fotografska Serija Projekt umjetnika koristi karakteristike zgrade U15 kako bi stvorio povezanost s prirodnim elementima prisutnim u kolektivnoj mašti. Iskorišćujući građevinsku strukturu i njene dijelove, kao boje i oblike, oni pokušavaju dočarati više specifičnih lokacija poput Kineske kamene šume, američkog đavolskog tornja, kao generičkih prirodnih ikona poput slapova, rijeka i kamenitih padina. Kako bi dobili svaku različitu interpretaciju u svakoj slici, umetnici istražuju zgradu minimalističkim pristupom, koristeći različite uglove i perspektive.

Časovnik

Argo

Časovnik Argo by Gravithin je časovnik čiji je dizajn inspirisan sekstantom. Sadrži ugravirano dvostruko biranje, dostupno u dvije nijanse, Duboko plavo i Crno more, u čast mitskih avantura broda Argo. Srce mu kuca zahvaljujući švicarskom kvartu Ronda 705, dok safirno staklo i čvrsti brušeni čelik 316L pružaju još veći otpor. Takođe je otporan na vodu 5ATM. Sat je dostupan u tri različite futrole (zlatna, srebrna i crna), dvije nijanse za biranje (Deep Blue i Black Sea) i šest modela remena, u dva različita materijala.

Dizajn Enterijera

Eataly

Dizajn Enterijera Eataly Toronto prilagođen je nijansama našeg rastućeg grada i osmišljen je da poboljša i poveća društvene razmjene putem univerzalnog katalizatora sjajne italijanske hrane. Odgovara jedino da je tradicionalna i dugotrajna „pasagija” inspiracija dizajna za Eataly Toronto. Ovaj bezvremenski ritual vidi kako se Talijani svake večeri izvode na glavnu ulicu i pijacu, prošetaju se i druže i povremeno se zaustavljaju u barovima i trgovinama. Ova serija iskustava zahtijeva novu, intimnu uličnu skalu na Blooru i zaljevu.

Sočan Namjenski Okvir Za Uzgoj

Bloom

Sočan Namjenski Okvir Za Uzgoj Bloom je sočna namjenska kutija za rast koja djeluje kao elegantan namještaj za kuću. Pruža savršene uvjete uzgoja za sukulente. Glavni cilj proizvoda je ispuniti želju i njegovati one koji žive u urbanim područjima sa manje zelenog okoliša. Urbani život dolazi sa mnogim izazovima u svakodnevnom životu. To navodi ljude da ignorišu njihovu prirodu. Bloom ima za cilj biti most između potrošača i njihovih prirodnih želja. Proizvod nije automatiziran, ima za cilj pomoći potrošačima. Podrška za aplikaciju omogućava korisnicima da djeluju sa svojim biljkama, što će im omogućiti da se njeguju.

Kapela

Coast Whale

Kapela Bionički oblik kita postao je jezik ove kapele. Kita nasukao na obali Islanda. Čovjek može ući u svoje tijelo putem niskog ribljeg mesa i iskusiti perspektivu kita koji gleda u ocean gdje je čovjeku lakše razmišljati o zanemarivanju propadanja okoliša. Noseća konstrukcija pada na plažu kako bi se osigurala minimalna šteta u prirodnom okruženju. Prirodni i okolišni materijali čine ovaj projekt turističkom destinacijom koja zahtijeva zaštitu okoliša.