Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Optička Instalacija

Opx2

Optička Instalacija Opx2 je optička instalacija koja istražuje simbiotski odnos prirode i tehnologije. Odnos u kojem obrasci, ponavljanja i ritam opisuju i prirodne formacije i operacije računskih procesa. Isključiva geometrija, trenutna neprozirnost i / ili gustoća slične su fenomenu vožnje uzgajivačkim poljem ili su objašnjene u tehnologiji dok se gleda binarni kod. Opx2 gradi složene geometrije i izaziva percepciju volumena i prostora.

Ime projekta : Opx2, Ime dizajnera : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Ime klijenta : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optička Instalacija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.