Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Otvorenog Posuđa

Osoro

Sustav Otvorenog Posuđa Inovativni karakter OSORO-a je kombiniranje kvalitete visokokvalitetnog vitrificiranog porculana i njegove tipične sjajne kože bjelokosti s funkcijom pogodnom za čuvanje hrane u hladnjaku ili zamrzivaču i za kuhanje u parnoj pećnici ili mikrovalnoj. Jednostavan, modularni oblik i različiti elementi mogu se složiti u uštedu prostora, fleksibilno kombinirati i zatvoriti višebojnim silikonskim O-Sealerom ili O-priključkom tako da hrana ostane dobro zatvorena u njemu. OSORO se može univerzalno koristiti eliminirajući potrebu za našim svakodnevnim životom.

Ime projekta : Osoro, Ime dizajnera : Narumi Corporation, Ime klijenta : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Sustav Otvorenog Posuđa

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.