Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Ydin

Stolica Ydin stolicu možete montirati sami, bez korištenja posebnih alata, zahvaljujući jednostavnom sustavu za blokiranje. 4 identična stopala nisu postavljena ni po jednom redoslijedu, a betonsko sjedište, koje djeluje kao kamen temeljac, zadržava sve na svom mjestu. Stopala su izrađena od drveta otpada koji dolazi od proizvođača stepenica, lako se obrađuje korištenjem tradicionalnih tehnika drvne obrade i na kraju uljom. Sjedalo je jednostavno oblikovano u trajni UHP beton ojačan vlaknima. Samo 5 dijelova koji se mogu razdvojiti i koji su spremni za isporuku krajnjim kupcima je još jedan argument održivosti.

Ime projekta : Ydin, Ime dizajnera : Franck Divay, Ime klijenta : inoow design.

Ydin Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.