Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dvd Kutija

Paths of Light

Dvd Kutija Najbolji način za držanje kratke animacije Putovi svjetla Zine Caramelo bio je osigurati da DVD ima divan slučaj. Ambalaža zapravo izgleda kao da je izvađena iz šume i oblikovana u CD. S vanjske strane vidljive su različite linije, gotovo da se pojavljuju kao mala stabla koja rastu sa strane kućišta. Drvena vanjska strana također pomaže joj da daje izuzetno prirodan izgled. Paths of Light je ekstremno ažuriranje slučajeva mnogih CD-ova tokom 1990-ih, koje se obično sastojalo od osnovne plastike s papirnim paketom da bi se objasnio sadržaj unutra. (Tekst JD Munro)

Ime projekta : Paths of Light , Ime dizajnera : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Ime klijenta : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Kutija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.