Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Ane

Stolica Stol Ane ima čvrste letvice od drva za koje izgleda da skladno lebde, ali nezavisno od drvenih nogu, iznad čeličnog okvira. Dizajner navodi da je sjedište, ručno izrađeno od certificiranog ekološkog drva, oblikovano jedinstvenom upotrebom više komada jednog oblika drveta koji se postave i sjeku na dinamičan način. Kada sjedite na stolici, lagani porast kuta prema leđima i kutovi otklona sa strane završeni su na način koji omogućava prirodan, udoban položaj sjedenja. Ane stolica ima pravi stepen složenosti kako bi stvorila elegantan finiš.

Ime projekta : Ane, Ime dizajnera : Troy Backhouse, Ime klijenta : troy backhouse.

Ane Stolica

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.