Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Show Room

Origami Ark

Show Room Origami Ark ili Sun Show kožni paviljon je izložbeni salon za proizvodnju kože Sansho u Himeji-u, u Japanu. Izazov je bio stvoriti prostor sposoban za prikazivanje više od 3000 proizvoda u vrlo suzdržanoj zoni i omogućiti klijentu da shvati ogromnu raznolikost proizvoda dok posjećuje izložbeni salon. Origami Ark koristi 83 male jedinice veličine 1,5x1,5x2 m3, nepravilno kombinovane, kako bi stvorio veliki trodimenzionalni lavirint i pružio posetiocu i doživljaju sličan istraživanju teretane u džungli.

Ime projekta : Origami Ark, Ime dizajnera : Tetsuya Matsumoto, Ime klijenta : Sansho Co., Ltd..

Origami Ark Show Room

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.