Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Boca

North Sea Spirits

Boca Dizajn boce North Sea Spirits inspirisan je jedinstvenom prirodom Sylta i uključuje čistoću i bistrinu tog okruženja. Za razliku od ostalih boca, Sjeverno more spirts je potpuno prekriveno jednobojnim površinskim premazom. Logotip sadrži Stranddistel, cvijet koji postoji samo u Kampen / Sylt-u. Svaki od 6 okusa definiran je jednom specifičnom bojom, dok je sadržaj 4 pića od miksa identičan boji boce. Premaz na površini pruža meko i toplo rukovanje, a težina dodaje percepciju vrijednosti.

Ime projekta : North Sea Spirits, Ime dizajnera : Ulrich Graf, Ime klijenta : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Boca

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.