Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Instalacija

The Reflection Room

Instalacija Inspirisan crvenom bojom, koja simbolizira bogatstvo u kineskoj kulturi, The Reflection Room je prostorno iskustvo koje je u potpunosti stvoreno iz crvenih ogledala kako bi stvorilo beskonačni prostor. Iznutra, tipografija igra ulogu povezivanja publike sa glavnim vrijednostima kineske Nove godine i potiče ljude da razmišljaju o godini koja je bila i pred nama.

Ime projekta : The Reflection Room, Ime dizajnera : Beck Storer, Ime klijenta : Emporium Melbourne.

The Reflection Room Instalacija

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.