Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Medicinski Centar Lepote

LaPuro

Medicinski Centar Lepote Dizajn je više nego dobra estetika. To je način na koji se prostor koristi. Medicinski centar integrira oblik i funkcionira kao jedno. Razumijevanje zahtjeva korisnika i pruža im iskustvo svih suptilnih dodira u okruženju u kojima se osjećate rasterećeno i istinski brižno. Dizajn i novi tehnološki sistem pružaju korisniku rješenja i lako se upravljaju. S obzirom na zdravlje, dobrobit i medicinu, centar je prihvatio ekološki održive materijale i nadgledao proces izgradnje. Svi su elementi integrirani u dizajn gdje je zaista pogodno za korisnike.

Ime projekta : LaPuro, Ime dizajnera : Tony Lau Chi-Hoi, Ime klijenta : NowHere® Design Limited.

LaPuro Medicinski Centar Lepote

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.