Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajni Set

Vapor Breeze

Čajni Set Lonac za čaj kutija je koja sadrži svemir esencije koji čeka da bude pušten. Gledajući u otvor možete pronaći strukturu dinamičnih kanala koji su međuprostorni unutar pare. Struktura se ogleda i na koži izvana. Cijelo tijelo ilustrira ispararanu suštinu koju ljudi mogu vizualizirati i uživati u svakom danu.

Ime projekta : Vapor Breeze, Ime dizajnera : Naai-Jung Shih, Ime klijenta : Naai-Jung Shih.

Vapor Breeze Čajni Set

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.