Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zadatak Lampica

Pluto

Zadatak Lampica Pluton zadržava fokus čvrsto na stilu. Njegov kompaktni, aerodinamični cilindar krasi elegantna ručka nad kutnom postoljem, što olakšava pozicioniranje sa mekim, ali fokusiranim svjetlom s preciznošću. Njegov oblik inspirisan je teleskopima, ali umjesto toga, on se želi fokusirati na zemlju, umjesto na zvijezde. Napravljen 3D štampanjem pomoću plastike na bazi kukuruza, jedinstven je, ne samo za industrijske 3D printere, već je i ekološki prihvatljiv.

Ime projekta : Pluto, Ime dizajnera : Heitor Lobo Campos, Ime klijenta : Gantri.

Pluto Zadatak Lampica

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.